15mbcntv

CINEMA PATRICIA HERAS estrena documental 4f, ni oblit ni perdo

play
Diumenge, 9 Juny, 2013

CONVOCATÒRIA DIUMENGE 9 JUNY A LES 20 HORES, DAVANT l'AJUNTAMENT DE BARCELONA, responsable máxim del muntatge i còmplice de les tortures de la Guardia Urbana.Dissabte 8 Juny 2013. Més de 700 persones acudeixen a l'expropiació temporal del Palau del Cinema de Via Laietana, per l'estrena del documental 4F. Ni oblit,ni perdó.

1 de juny -- No paguem el seu deute. Que es foti la Troika!

play
Dimarts, 28 Maig, 2013

Vídeo realitzat per 15mbcntv. Música: Sura - Hecq i El Cant - Exèrcit d'Alliberament Musical 1 de juny -- No paguem el seu deute. Que es foti la Troika!No devem no paguem! Que es foti la Troika! Juntes podem!La Troika i els governs neoliberals estan utilitzant l'arma del deute per desposseir els pobles dels bens comuns (terra, aigua, llavors) els serveis públics i socials i enriquir les elits mundials.Les polítiques de rescat de la banca i d'austeritat no serveixen per millorar l'economia i encara menys per garantir una vida digna als pobles del món. Tot el contrari estan encaminades a incrementar el deute públic per poder privatitzar, retallar i manllevar els recursos globals.L'espiral de deute, austeritat i nou increment de deute va devastar les economies del pobles del sud global als anys 80 i 90 i ara ja amenaça a tot el planeta.No permetrem que el' 1% ens continuï espoliant. Les organitzacions i col·lectius sotasignats ens mobilitzarem el dia 1 de juny.Col·lectius que estem organitzant aquesta manifestació:Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), Assemblea de Personal Interí i Substitut, CGT ensenyament,Ateneu Rebel,Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, Revolta Global, Marea Roja-Cultura en lluita, Ateneu Roig, Plataforma 8octubre,Plataforma SOS Cultura,Stop Bales de Goma, en lluita, Confederació Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), Marea Pública de l'Hospitalet, Assemblea 15M Sant Martí la Verneda, TACEE Catalunya, Sí Soc Rendible de Telefònica, Papers per Tothom, USTEC-STEs (IAC), Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris, Ecologistes en Acció Catalunya, Assemblea de Sarrià Sant Gervasi, CGT-Catalunya, Assemblea de l'Esquerra de l'Eixample, Assemblea 15M de Sants/Les Corts, Rereguarda en Moviment, CUP Barcelona, Papers i Drets per Tothom, Ojo con tu OJO, Tanquem els CIES, Coordinadora interzones docent, Lluita Internacionalista,Assemblea Gotic.

1 de juny -- No paguem el seu deute. Que es foti la Troika!

play
Dimarts, 28 Maig, 2013

Vídeo realitzat per 15mbcntv. Música: Sura - Hecq i El Cant - Exèrcit d'Alliberament Musical - No devem no paguem! Que es foti la Troika! Juntes podem!La Troika i els governs neoliberals estan utilitzant l'arma del deute per desposseir els pobles dels bens comuns (terra, aigua, llavors) els serveis públics i socials i enriquir les elits mundials.Les polítiques de rescat de la banca i d'austeritat no serveixen per millorar l'economia i encara menys per garantir una vida digna als pobles del món. Tot el contrari estan encaminades a incrementar el deute públic per poder privatitzar, retallar i manllevar els recursos globals.L'espiral de deute, austeritat i nou increment de deute va devastar les economies del pobles del sud global als anys 80 i 90 i ara ja amenaça a tot el planeta.No permetrem que el' 1% ens continuï espoliant. Les organitzacions i col·lectius sotasignats ens mobilitzarem el dia 1 de juny.Col·lectius que estem organitzant aquesta manifestació:Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), Assemblea de Personal Interí i Substitut, CGT ensenyament,Ateneu Rebel,Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, Revolta Global, Marea Roja-Cultura en lluita, Ateneu Roig, Plataforma 8octubre,Plataforma SOS Cultura,Stop Bales de Goma, en lluita, Confederació Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), Marea Pública de l'Hospitalet, Assemblea 15M Sant Martí la Verneda, TACEE Catalunya, Sí Soc Rendible de Telefònica, Papers per Tothom, USTEC-STEs (IAC), Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris, Ecologistes en Acció Catalunya, Assemblea de Sarrià Sant Gervasi, CGT-Catalunya, Assemblea de l'Esquerra de l'Eixample, Assemblea 15M de Sants/Les Corts, Rereguarda en Moviment, CUP Barcelona, Papers i Drets per Tothom, Ojo con tu OJO, Tanquem els CIES, Coordinadora interzones docent, Lluita Internacionalista,Assemblea Gotic.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.