20N

Contrainfos núm. 3

play
Dimecres, 30 Novembre, 2011

Latele va realitzar el passat 20 de novembre, un programa especial de seguiment de les eleccions generals. Debats, analisis, videos, entrevistes,....

Nani entrevista el 20N en el parquecito

play
Diumenge, 20 Novembre, 2011

Salimos a la calle el 20N del 2011 a ver que se opina sobre estas elecciones.

Avui passem del Circ Electoral!

play
Diumenge, 20 Novembre, 2011

Avui 20N passarem de tot el Circ Electoral per analitzar què diuen els resultats; parlarem de l'abstenció, del vot minoritari, el vot en blanc... Ens acompanyarà LaDirecta, Arcadi Oliveres, Raimundo Viejo, Joan Subirats, Sos Racisme, Xarxa Nova Cultura de l'Aigua, Plataforma Afectats per a l'Hipòteca, gent també que està lluitant per la sanitat pública i totes les que vulgueu ser-hi! Veniu fins a la Torna al carrer Sant Pere Martir número 37, a la Vila de Gràcia. O per twitter o facebook! #20NaLaTele

Eleccions 20N. Magazine Debat sobre política i lluites.

play
Diumenge, 20 Novembre, 2011

Jornada informativa en directe des de les 19h fins a mitjanit. Oferint la cara crítica i l'anàlisi de la jornada del 20N.

Amb convidats molt especials i amb moltes sorpreses distribuïdes en diferents blocs informatius: teoria electoral, memòria històrica, anàlisis de les estratègies i manipulacions mediàtiques en les campanyes electorals, moviments socials en lluita, estat de repressió, entrevista a l'Arcadi Oliveres i més. Seguirem l'actualitat amb la Directa. Tot i que el més important serà fer el nostre 20N.
A la Torna, a la Vila de Gràcia, C/St Pere Màrtir 37, baixos. Totes sou benvingudes. També podreu seguir-nos a twitter @20Nalatele, per facebook latelepuntcat o a la web www.latele.cat. No cal que t'empassis seus de partits polítics, sondejos, etc. A la Tele anem per feina, anem a fer la nostra política.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.