23F

#23F. Marxa "stop Bales de goma" . PROU VIOLÈNCIA POLICIAL, PROU IMPUNITAT!

play
Dilluns, 25 Febrer, 2013

video de 15Mbcn.TVrereguardaenmoviment.orgstopbalesdegoma.org/ojocontuojo.wordpress.com/http://ciesno.wordpress.com/musica CC: Broke For Free -Something_ElatedEster, Pau, Angelo, Juan Pablo, Ruben, Andreu, Laura, Sergi, Nicola, Jordi, Oscar, Jordi, Edgar, Gerard, Carles, són noms de persones que en els últims anys han estat víctimes de la repressió policial. I n'hi ha molts més. Alguns han perdut un ull a causa de les bales de goma. A alguns els han apallissat amb porres. Altres han estat empresonats per exercir el seu dret a manifestar-se. Tots han presentat una querella i ningú ha obtingut justícia.Davant de la crisi econòmica en què ens veiem tots immersos, amb el 24% d'atur, l'única cosa que veiem com a resposta institucional és el creixement de la repressió. L'objectiu és clar: sembrar la por per tal que la ciutadania no surti al carrer a reivindicar els seus drets.L'altra cara d'aquesta política és la impunitat. Governs i poder judicial col·laboren per tal que els culpables no es trobin ni paguin pels danys causats. Mai hi ha responsabilitat penal i en cas que n'hi hagi, el govern indulta els agents imputats. A més, sovint són les mateixes víctimes les que són acusades injustament. Així els afectats es queden amb una sensació d'impotència absoluta: la policia- Mossos d'Esquadra causa un dany molt greu, el govern dóna màniga ampla a la repressió, i el poder judicial no imparteix la justícia necessària.A més, la policia no compleix amb allò que els obliga la llei. En un reclam que considerem de mínims, recordem que la policia ha d'anar degudament identificada, amb el seu TIP visible. Això a hores d'ara encara no es compleix. En quasi cada manifestació assistim a una violació de la llei per part dels Mossos, que no van identificats.Igualment, diem PROU a les bales de goma que s'han emportat tants ulls, que han causat tantes ferides greus, i que poden costar la vida a algú qualsevol dia. Tal com demana el Síndic de Greuges, les Nacions Unides i el Parlament Europeu, exigim la prohibició d'aquestes armes. Quants ulls més fan falta perquè el Govern i el Parlament se n'adoni?Nosaltres no tenim por. La millor manera per tal que s'acabi amb aquesta política repressiva que engloba la policia, el poder polític i el poder judicial, és sortir al carrer. Ho farem el dia 23 de febrer, en una manifestació que vol ser expressió de la Catalunya democràtica que volem i que estem perdent.PROU VIOLÈNCIA POLICIAL, PROU IMPUNITAT

#23F Disturbios y policia secreta infiltrada en Madrid

play
Diumenge, 24 Febrer, 2013

Pasada la convocatoria de las mareas ciudadanas, la policía comenzó las cargas desde Neptuno hasta Atocha e inmediaciones del Museo Reina Sofía. En estas imágenes se muestra la detención de una de las asistentes a la manifestación por parte de policías secretas. Durante la detención se quedan aislados y rodeados por la prensa y los manifestantes que les increpan por su actuación pero no los agreden. Al percatarse de su aislamiento, uno de los policías se levanta y sale del círculo empujando a varios cámaras y se acerca al resto del operativo solicitando refuerzos, es en ese momento que ayudan a liberar a la detenida los manifestantes. Cuando intervienen los refuerzos, un cámara recibe golpes y le arrancan la acreditación del pecho y se procede a llevar a a la detenida al furgón policial.

Brutalidad policial en las detenciones en Madrid durante el 23-F

play
Diumenge, 24 Febrer, 2013

Este video muestran la dura actuación de la Policía Nacional contra los participantes de la manifestación de protesta realizada en Madrid la noche del sábado.Los altercados con las fuerzas del orden se saldaron con unos 40 detenidos. Los servicios sanitarios informan de un total de 40 heridos leves, de los cuales doce son agentes de la Policía.  Las fuerzas de orden acudieron al uso de porras cuando la mayoría de los manifestantes ya había abandonado el centro urbano, señalaron las autoridades. Miles de personas salieron el sábado a las calles para protestar contra “el brutal recorte de derechos sociales” por parte del Gobierno de Rajoy.  En total, más de 300 grupos organizadores participaron en las protestas, entre ellos importantes colectivos como bomberos, maestros, mineros y periodistas. 

23-F Marxa per la Justícia Social a Barcelona.

play
Diumenge, 24 Febrer, 2013

MANIFESTACIÓ A BARCELONA PER LA JUSTÍCIA SOCIAL

Manifestació #23F per la justícia social.

play
Dissabte, 23 Febrer, 2013

Video manifestació 23F a Barcelona. Dilluns l'anàlisi de la manifestació a Contrainfos 37.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.