abus policial

Juan Andrés, una mort homicida

play
Dilluns, 28 Octubre, 2013

LA VIOLENTA REPRESIÓN POLICIAL A ESTUDIANTES CHILENOS

play
Dijous, 5 Setembre, 2013

COMPARTE, COMENTA, DIFUNDE, ESTO ¡¡NO SALDRÁ EN TV.!!Imágenes de la fuerte represión de la policía a Marcha convocada por estudiantes chilenos, en Santiago de Chile.

Actuació absurda dels mossos d'esquadra el primer de maig a Gràcia

play
Dimecres, 1 Maig, 2013

Els mossos d'esquadra a Gràcia, en una actuació injustificada, kafkiana i surrealista, retenen i identifiquen a uns joves que venien de la manifestació del primer de maig al bar on estaven. Mentres duien a terme aquest despropòsit, un jove que ha fet fotos a l'actuació, ha estat retingut i detingut de males maneres. I devant la resposta de la gent, s'han produit càrregues de dispersió. El propietari del local on han succeit els fets, ha tingut perdues econòmiques, dona't que els mossos d'esquadra han anat treient als joves, i fent-los marxar de la zona. També ha tingut perdues per la gent que espantada ha marxat just al arribar la policia. Cap agent li ha dona't cap explicació, ni justificació. El bar ha romangut "tancat" a la força amb la poca clientela acordonada, durant unes semifinals de la champions on hi jugava el FCB.

Contrainfos 41

play
Dimarts, 26 Març, 2013

En Aquest contrainfos parlem de Egipte, Xipre, el rock&trini, el cas de Carlos Calvo que es troba a la presó. I amb imatges de la Calçotada de LaTele del cap de setmana.contrainfos@latele.cat

IDENTIFICACIÓ POLICIAL A IMMIGRANTS. BILBAO

play
Dimarts, 16 Octubre, 2012

3 patadas, golpe contra la persiana, azuzando el perro, 9 policías:
¡Esto no es normal! ¡Todos los días la misma historia! ¡Nos tratan como animales! ¡Ser negro no es un delito! ¡Somos seres humanos! ¡Un día vas a emigrar también! ¡Nunca se sabe!

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.