Arcadi Oliveres

EMPRENYADORS 12 _ ARCADI OLIVERES · LA BANCA

play
Dijous, 14 Novembre, 2013

Arcadi Oliveres ens parla de la banca i la fam.

Jornada ciudadana 2013. Antigonia [Contrainfos]

play
Dissabte, 11 Maig, 2013

11-05-2013] Jornada Ciudadana: lectura de un fragmento de la lista elaborada por United Against Racism en la que figuran 15.518 personas desaparecidas no identificadas.Participantes: Arcadi Oliveres, David Fernandez, Ada Colau, Andrés García Berrio, Marcelo Expósito, Jorge Luis Marzo y Veronika Arauzohttp://antigonia.com/

Contrainfos 46

play
Dimecres, 15 Maig, 2013

En aquest Contrainfos parlem de la vaga dels veins i veïnes de ciutat vella contra la gentrificació, del nou espai alliberat per coordinar les diferents lluites del 15m, de les jornades organitzades per Antigonia per a recordar a les mortes en les fronteres, del inici del judici als torturadors de Quatre Camins, de la Casserolada per fer fora els mossos a la Vila de Gràcia, del festival Protesta a Vic i de la vaga general d'ensenyament el 8 de Maig.

La campaña de escrache

play
Dimecres, 27 Març, 2013

La campaña de escrache de la PAH se enmarca dentro de la estrategia para conseguir cambiar una ley injusta. La desobediencia civil es una práctica necesaria para cambiar las leyes que vulneran derechos fundamentales.

Contrainfos núm. 7: Manifestació contra les retallades 28G

play
Dissabte, 28 Gener, 2012

Milers de ciutadans van ocupar els carrers al crit de ‘No a la dictadura financera’ i ‘Aturem les retallades’. Tot i ser una manifestació convocada sense banderes ni sigles, finalment ens vem trobar amb dues bandes clarament diferenciades. Bastantes banderoles del PSC, d’UGT i de Comissions Obreres es van veure en un sector de la marxa. Aquesta no era la idea inicial que es recollia sota el lema ‘Altre Món És Possible’ i havia nascut des de diferents plataformes com Democràcia Real Ja o el Fòrum Social Català, fòrum que arrencava aquest mateix dissabte 28 de gener com un procés de posada en comú de propostes de transformació social.

Entrevista Arcadi Oliveres. Attac TV

play
Dimarts, 20 Desembre, 2011

Arcadi Oliveres habla sobre el Euro, el futuro de una Europa marcada por los planes de ajuste, el papel que juegan los países emergentes y la propuesta de D. Barroso de implantar el ITF (Impuesto a las Transacciones Financieras). Más coArcadi Oliveres, economista y Presidente de la Associació Justícia i Pau de Barcelona.

Contrainfos núm. 3

play
Dimecres, 30 Novembre, 2011

Latele va realitzar el passat 20 de novembre, un programa especial de seguiment de les eleccions generals. Debats, analisis, videos, entrevistes,....

Arcadi Olivers: L'atur i el frau fiscal "El botín de Botín"

play
Dimarts, 20 Juliol, 2010

"El botín de Botín: l'atur i el frau fiscal", conferència del professor d'economia Arcadi Oliveres a la jornada "Una arquitectura internacional per a després de la crisi", de l'escola d'estiu d'Attac, al juliol de 2010.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.