baix llobregat

Felip Puig expulsado de las Fiestas de Bellvitge

play
Divendres, 14 Setembre, 2012

Jueves día 13 de septiembre. Felip Puig, conseller d'interior, és expulsado de las fiestas de Bellvitge en una visita que duró apenas 10 minutos. Al grito de "Felip Puig, Manipulador" y "Felip Puig, Torturador". Felip Puig escoltado por una importante escolta de mossos d'esquadra abandona las fiestas seguido de las protestas y los silbidos de los indignados vecinos

Manifestació 23 de maig a Cornellà

play
Dimecres, 23 Maig, 2012

Contrainfos 5. Notícies Curtes

play
Divendres, 23 Desembre, 2011

Les notícies curtes del Contrainfos 5 van ser les següents:
Protestes per la pista de gel a Pl. Catalunya - Assemblea General a Pl. Catalunya - Maltractament animal al Zoo de Barcelona - Marxa al Baix Llobregat contra les retallades - Protesta ecologista contra les entitats bancàries - Alliberament d'un espai a la Universitat de Barcelona contra la privatització de l'espai públic - Marxa de torxes contre les preses polítiques - Desallotgament amb violència a Zaramaga, Euskadi - Manipulació informativa en la commemoració de la mort d'Alexis en les revoltes gregues de 2008.

Contrainfos núm. 5

play
Divendres, 23 Desembre, 2011

En aquest contrainfos es parla de les concentració davant el Centre d'Internament d'Extrangers (CIE) de Barcelona en protesta pel vulnerament dels drets de les persones migrades.
D'altra banda veurem com el consumime nadalenc desborda la ciutat de barcelona en plena crisi, la Presentació als cines Verdi del documental "No-Res, vida i mort d'un espai en tres actes" sobre la Colònia Castells, a càrrec del seu director Xavier Artigues.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.