banca ètica

¿Dónde pongo mis ahorros?

play
Divendres, 8 Juny, 2012

Charla-coloquio a cargo de
Óscar García, de Coop57, y Vicente González, de Fiare, donde explican como
funcionan hoy por hoy las bancas éticas.Organiza: Hadiqa en la red.Apoyan: 15Msanlucar, Ecologistas en Acción, La Borraja y el SAT (sindicato andaluz de trabajadores).

Roda de Premsa 25-Maig Enric Duran

play
Dimarts, 26 Maig, 2009

Quatre dies després de la seva posada en llibertat sota una fiança escandalosa de 50.000 euros, la qual com s'explica en la roda de premsa servirà per invertir en banca ètica, l'Enric ha fet una Roda de Premsa explicant la seva situació actual i l'experiència viscuda aquests dos mesos de presó preventiva.

Boicot als Bancs

play
Dilluns, 27 Abril, 2009

Accio contra els bancs, 27 d'abril

Debat sobre la crisi

play
Divendres, 30 Gener, 2009

Robert Tomàs, economista i professor d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma, Núria Almirón, professora de Comunicació de la Universitat Pompeu Febre i Jordi Marí, director de FETS (Finançament Étic i SOlidari) i economista Debat sobre la crisi als platós de la UAB parlen amb Andreu Gual sobre les falses promoses del sistema ecònomica, les opcions i alternatives al mateix i el paper dels mass media. El debat comença també, comentant l'acció d'Enric Duran (3 mesos abans Enric Duran feia pública l'acció de no tornar els crèdits ).

Presentació de la programació "La crisi ja està aquí"

play
Dissabte, 21 Març, 2009

Promo de la programació sobre economia crítica: debat sobre economia a la UAB, documentals sobre banca ètica, els horts de Gràcia; Enric Duran contra els bancs, trangènics, la marxa pel decreixement, i més...

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.