cafeambllet

145.000 cafèambllet fora del vostre control.

play
Dimarts, 15 Abril, 2014

Artur Mas, Isidre Fainé, Emilio Botín, Javier Godó, Francisco Marhuenda, Juan Luis Cebrián y compañía: Me dirijo a vosotros para informaros de que el pueblo ha dado un paso más para romper vuestra dictadura informativa. Cerca de 2000 personas nos hemos unido para crear la publicación con más ejemplares de Cataluña. A

CafeambLlet som totes

play
Dilluns, 4 Març, 2013

"Lectura colectiva de "El robo más grande de la historia de Catalunya" en apoyo a Cafè amb llet".http://www.cafeambllet.comhttp://ciuensroba.wordpress.com/2013/...Los vídeos están borrados, los escándalos siguen ahí!

2013: No volien cafèambllet

play
Dilluns, 24 Desembre, 2012

2013: No volien cafèambllet? Doncs dues tasses... i un llibre

Catalunya: Finlàndia o Guinea Equatorial? (Artur Mas i els bananos)

play
Dilluns, 19 Novembre, 2012

Cafè amb llet denuncia el control informatiu i l'expoli social en favor de l'1% dels més rics que ha caracteritzat el govern de CiU. En les properes eleccions triem el nostre futur: una república bananera?

Contrainfos 23. L'Observador de la informació

play
Dimarts, 30 Octubre, 2012

En aquesta edició de l'Observador de la Informació, parlarem sobre la manipulació de dades ver les eleccions gallegues, de les propostes de canvis en el codi penal, de la situació dels companys de cafeambllet i per finalitzar veurem un video amb un toc d'humor.

Cafè amb llet: "Ens han condemnat · Nos han condenado"

play
Dimarts, 23 Octubre, 2012

Condemnen els periodistes de Cafè amb Llet a pagar 10.000 euros pel video sobre la sanitat pública. Han prohibit els videos anteriors, però en seguim preguntant: On són els diners públics??????
Atenció al pròxim video que treurà Cafè amb Llet! Atentes abans que el censurin! Reenvieu el video!!!
[Aqui la traducción del video]

Contrainfos 19. Observador de la informació

play
Dimarts, 2 Octubre, 2012

Aquesta edició de l'observador ens prta, la foto de la quinzena amb la concentració del 25S a Madrid, la censura de CIU tant del video del sergi garcia com de cafeambllet i la missa de mercè.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.