Cicle Desobediència Civil

Sessió 3. Cicle Desobediència Civil. Moviments de Desobediència

play
Dijous, 18 Octubre, 2012

El passat 18 d'octubre es va celebrar a Nova-Innovació Social la tercera sessió del Cicle Desobediència Civil. La jornada va donar espai als moviments de desobediència per explicar el per què de les seves accions i el com van arribar fins on estan ara. Així, YonopagoBCN, Memetro, Penyora Fiscal per la Transparència i Novullpagar van afavorir una sessió on la màxima va ser: "la desobediencia cal practicar-la amb humor i sense por!"

Sessió 2 Cicle Desobediència civil. Crida pels drets humans i contra la dictadura financera

play
Dijous, 11 Octubre, 2012

El passat dijous 11 d'octubre es presentà la campanya Crida a la desobediència civil pels drets humans i contra la dictadura financera, que farà el seu tret de sortida el proper dissabte dia 20.

Es tracta d'una mobilitzacio ciutadana iniciada per reconegudes persones de la lluita social com Ada Colau, Anna Monjo, Arcadi Oliveres, Esther Vivas, Federico Mayor Zaragoza, Gabriela Serra, Itziar González, Pepe Beunza, Montserrat Ponsa i Jordi García Jané, entre d'altres. Aquesta, busca la cohesió social i el debat per lluitar contra l'oligarquia financera, els polítics i els tecnòcrates de la Troika.

La jornada va ser molt participativa amb debats grupals i propostes molt interessants per acabar ambel sistema actual.

Sessió 1 Cicle Desobediència Civil. Accions de desobediència: La PAH i Iaioflautas

play
Dijous, 4 Octubre, 2012

El passat 4 d'octubre es va celebrar a Nova-Innovació Social la primera sessió del cicle Desobediència Civil. Una jornada centrada en les accions de desobediència exemplificades en la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i els Iaioflautas.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.