CIU

Contrainfos 35. Estat Corrupte

play
Dimarts, 12 Febrer, 2013

L’escàndol de corrupció que durant l’últim mes ha esclatat dins el partit que Governa es la continuïtat d’una llarguíssima llista que es perd en el temps. El significat clàssic de la paraula política sorgida de Grècia, ha perdut ja tota base moral en detriment d’aquella moralitat i ètica que sustenta l’economia capitalista. L’apropiació de bens col·lectius per convertir-los en bens privats. Entenem aquestes apropiacions com a corrupción endémica que es multiplica en un sistema polític en davallada contínua.

Contrainfos 33. Concentracions a la seu del PP i de CIU. Prou impunitat als corruptes.

play
Dimarts, 22 Gener, 2013

El passat divendres 18 de gener es duïen a terme concentracions a les seus del PP de tot l'estat espanyol, per tal de clamar contra els nous casos de corrupcio que els envolta i demanar que s'aturi la seva impunitat judicial. El consell de ministres no pot continuar absolent a politics, banquers... ni continuar execercint la justicia en propi benefici.

Contrainfos 33

play
Dimarts, 22 Gener, 2013

En aquest contrainfos parlem del fracking, de les concentracions a les seus de PP i CIU, de la manifestacio als Cie's, de la situacio amb el desallotjament del casal independentista de gracia, de la campanya envasonvas?, de trias patines, ...

2013: No volien cafèambllet

play
Dilluns, 24 Desembre, 2012

2013: No volien cafèambllet? Doncs dues tasses... i un llibre

#AntiCIUparty, Can Vies 16N

play
Divendres, 16 Novembre, 2012

Una manifestació espontània de Can Vies denuncia que CiU vol precintar el centre social.
15Mbcn.tv

Contrainfos 21 referèndum i exaltació patriòtica

play
Dimarts, 16 Octubre, 2012

Anàlisi sobre la situació política i informativa a Catalunya, amb l'exaltació patriòtica provocada també en part, per l'assetjament mediàtic que s'està fent al entorn a CIU i el senyor MAS.

Contrainfos 11. #Primaverareus

play
Dijous, 12 Abril, 2012

Cap de setmana de protestes a Reus. Sota el lema, " no tenim por, platem cara" l'assamblea popular, va convocar una sèrie de protestes durant el 16è congrès de convergència democràtica per protestar contra les retallades imposades per CIU.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.