codi penal

Contrainfos 23. L'Observador de la informació

play
Dimarts, 30 Octubre, 2012

En aquesta edició de l'Observador de la Informació, parlarem sobre la manipulació de dades ver les eleccions gallegues, de les propostes de canvis en el codi penal, de la situació dels companys de cafeambllet i per finalitzar veurem un video amb un toc d'humor.

Contrainfos 23. Reformes del Còdi Penal

play
Dimarts, 30 Octubre, 2012

Durant les ultimes setmanes una proposta de reforma del còdi penal, planeja sobre els drets de la població. Doncs el senyor Gallardón, declarava la seva intenció de tramitar per la via penal, totes aquelles accions de protesta que "bloquegin entitats bancàries, s'encadenin sota les cases apunt de desnonar, difonguin fotografies de la policia... a continuació en veiem un detallat resum

Contrainfos 23

play
Dimarts, 30 Octubre, 2012

En aquest contrainfos parlem de l'aniversari dels iaioflautas, de les reformes del codi penal, de les protestes contra els presupostos generals de l'estat a les portes del congrés els passats 23,25 i 27O. Parlem de les protestes de taxistes i anem a panamà per veure el conflicte amb la Zona Libre. A l'observador de la informació, analitzem la manipulació de dades vers les eleccions a Galícia, de cafeambllet i acabarem amb humor.
Per ultim un video sorpresa per perdre la VERGONYA

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.