Atversaris

Jornada Solidaritat Vaga de Fam Telefónica - Contrainfos 25

play
Tuesday, 13 November, 2012

El passat diuemnge 11 de Novembre es va realitzar una jornada de solidaritat amb la vaga de Fam dels treballadors de telefónica. La jornada es va dur a terme a l'Ateneu de 9 barris i va durar tot el dia. A la tarda es va fer una xerrada de "Formes de lluita iresistència popular" a càrrec d'Ada Colau (PAH), Teresa Forcades i Elena Idoate (Seminari Taifa).

ShiptoGaza Flotilladelallibertat BCN. Microfilms productions LaTele.cat

play
Sunday, 16 September, 2012

El passat 16 de setembre Barcelona rebía el vaixell "Estelle" al PortForum de Barcelona. Dins la tercera flotilla de la llibertat del projecte ShiptoGaza, viatja un grup d'activistes internacionals, molts dels quals ja havien participat en les anteriors Flotilles de la Llibertat amb rumb cap a Gaza. El vaixell transporta ciment i material escolar i infantil i pretén arribar fins a Gaza. D'aquesta manera els activistes volen cridar l'atenció de la comunitat internacional i denunciar la situació en què viuen els palestins arran del blocatge israelià. L'Estelle va sortir de Suècia i ha fet parades a diversos ports de l'Atlàntic fins arribar, a Santa Pola, Alacant i a Barcelona. Després partirà cap a Itàlia i travessarà el mediterrani en direcció cap a Gaza.

La magna metodo feat Atversaris

play
Sunday, 15 January, 2012

Videoclip

Atversaris – No Apte

play
Tuesday, 2 November, 2010

“¿Qué se espera de nosotros? ¿Quién lo espera? ¿Basándose en qué juicios sociales apriorísticos? ¿Cómo podemos realizarnos? Dedicada a los que se han apartado de la escala social, lloran las injusticias del mercado y saben que no hay felicidad sin riesgo ni colectividad ” Videoclip realizado por Poca Broma Producciones Dedicado a la memoria de tod@s l@s que lucharon por la libertad desde la batería antiaérea de la cima del Turó de la Rovira.Grabado por Jep Jorba, Dan Ortínez y Albert GraellsMontaje realizado por Jep Jorba, Dan Ortínez y Joan RieraLetras por Pablo AdelantadoTransporte por Jordi Balsells.
http://www.myspace.com/atversaris
http://www.faunanocturna.net/tv/atversaris-no-apte-videoclip

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.