cómo acabar con el mal

Contrainfos núm. 12

play
Thursday, 19 April, 2012

En aquest contrainfos post-vaga començarem parlant de la forta repressió que esta rebent la protesta social com a tal i demanem la llibertat de les tres persones que encara resten detingudes ara fa 3 setmanes.
Analitzem l'efecte i l'ús de les bales de goma i mitjans repressius de les forces policials, parlant també de les dramàtiques conseqüències com es el cas de la mort d'Iñigo cabacas.

D'altra banda parlarem també, de la reforma que es vol dur a terme al Port vell, de la mobilització de la Favb, les jornades contra les tortures, l'okupació d'un solar al barri de gràcia, la detenció del periodista de terrassa respòn Rachid Alí, l'associació feixista que pretèn obrir un local al barri del Clot...

A l'espai l'entrevista parlarem amb Gaspar de la situació econòmica actual i les reformes que s'estàn duent a terme i, a l'Observador de la Informació, es parlarà de la caça d¡elefants del rei, dels articles d'Enric juliana amb les seves arrels "anarcoitalianes" o del cas de corrupció, del candidat del PP a l'alcaldia de BCN durant molts anys, Alberto Fernández Díaz.

Jornades d'activisme creatiu: 'Com acabar amb el mal'

play
Tuesday, 27 March, 2012

'Com acabar amb el mal' és una trobada internacional d'activisme creatiu organitzada per enmedio (enmedio.info), 100% autogestionada, sense patrocinadors (si no ho vols patrocinar tu), situat fora de qualsevol marc institucional. Es durà a terme els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de març a l'Antic Teatre (anticteatre.com) de Barcelona, i serà gratuït i de lliure accés.

Les jornades comptaran amb la participació d'un bon nombre d'agitadors culturals i activistes de diversos llocs del món (Nova York, Buenos Aires, Hamburg, Londres, Sevilla, Barcelona, Madrid...). Vindran amb les maletes carregades d'eines creatives, molt disposats a compartir amb nosaltres totes les seves tàctiques, aquelles que han fet que les seves accions siguin tan sonades i tan efectives.

'Com acabar amb el mal' és una caixa d'eines per enfrontar la crisi amb creativitat (comoacabarconelmal.net)

Pots ajudar a que aquestes jornades siguin possibles fent difusió de l'esdeveniment o fent una aportació a la campanya de crowdfunding: goteo.org/project/como-acabar-con-el-mal/home

Música: filastine.com/

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.