contrainfos 10

Contrainfos núm. 10 L'Observador de la informació

play
Wednesday, 21 March, 2012

Aquesta quinzena l'observador de la informació ens parla sobre l'Eurovegas i el seu projecte econòmic citant estudia de trama urbana i extraient continguts de enfocant.net, ens parla també d'una desesperant entrevista a la cadena cope realitzada a esperanza aguirre on ens parla del mateix projecte i de la seva visio sobre l'abort o les revoltes de maig entre ad'altres. Per finbalitzar podem veure el video de 8tv on al programa del Cuní i la Raola s'entrevista a la propietaria del cotxe incendiat durant la vaga d''universitaris, amb una nul.la preparacio que fa que la dona els deixi amb la boca oberta.

Contrainfos núm. 10 Entrevista a Faty Hdrad

play
Wednesday, 21 March, 2012

Un dels impulsors del Jordan Valley solidarity moviment.

Contrainfos núm. 10 Marea Roja

play
Friday, 9 March, 2012

El dia 9 de març un nou moviment de persones aturades i afins amb l'objectiu de crear i estimular les alternatives al sistema actual van manifestar-se a plaça catalunya.

Contrainfos núm. 10

play
Wednesday, 21 March, 2012

Contrainfos arriba a la seva desena edició realitzant un informatiu més llarg que els anteriors, amb més contingut i múltiples mobilitzacions. Parlarem de la vaga general, de la mobilització de les dones durant la setmana del 8 de març, la impunitat policial entorn al cas 27m i molts altres, un nou desnonament aturat aquest cop, a Besos Mar. Dins les notis curtes trobem l'ocupació d'un hort a Esplugues relacionat amb el Pla Caufec, la publicació del diari Rebel·leu-vos,...

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.