hertzaina

Contrainfos núm. 12

play
Thursday, 19 April, 2012

En aquest contrainfos post-vaga començarem parlant de la forta repressió que esta rebent la protesta social com a tal i demanem la llibertat de les tres persones que encara resten detingudes ara fa 3 setmanes.
Analitzem l'efecte i l'ús de les bales de goma i mitjans repressius de les forces policials, parlant també de les dramàtiques conseqüències com es el cas de la mort d'Iñigo cabacas.

D'altra banda parlarem també, de la reforma que es vol dur a terme al Port vell, de la mobilització de la Favb, les jornades contra les tortures, l'okupació d'un solar al barri de gràcia, la detenció del periodista de terrassa respòn Rachid Alí, l'associació feixista que pretèn obrir un local al barri del Clot...

A l'espai l'entrevista parlarem amb Gaspar de la situació econòmica actual i les reformes que s'estàn duent a terme i, a l'Observador de la Informació, es parlarà de la caça d¡elefants del rei, dels articles d'Enric juliana amb les seves arrels "anarcoitalianes" o del cas de corrupció, del candidat del PP a l'alcaldia de BCN durant molts anys, Alberto Fernández Díaz.

La verdad sobre Iñigo Cabacas (parte 2)

play
Thursday, 5 April, 2012

Más testimonios de lo acontecido al bilbaino que celebraba la victoria de su equipo, el Athletic.

Un Ertzaintza,bajo el anónimato, da información sobre lo ocurrido aquel dia en las dependencias policiales.

En unos días desde Interior darán "su versión oficial".Vereos si tiene algo que ver con la realidad.

Justicia para Iñigo.Beti gogoan izango zaitugu!!!

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.