inmigracion

Marcha per la Dignitat 21 de Set. (Contrainfos)

play
Saturday, 21 September, 2013

Centenars de persones migrades de quatre continents es van fer sentir com una sola veu per reclamar igualtat davant d'unes administracions que els neguen els drets més bàsics d'habitatge, treball i papers, les tres principals reivindicacions de la convocatòria del 21 de Setembre a la Plaça Sant Jaume.

Resposta del Moviment Panafricà a Artur Mas{Contrainfos}

play
Wednesday, 11 September, 2013

El president de la Generalitat de Catalunya va realitzar comparacions de la lluita de Martin Luther King amb la diada nacional de l'11 de Setembre. Contrainfos ha parlat amb el president de la Federació Panafricana de Catalunya: Kéraba Dramé.

L'assemblea som 300 a la rambla del raval {Contrainfos}

play
Sunday, 1 September, 2013

Els exhabitants desallotjats de les naus del Poblenou realitzan activitats per tal de donar  coneixer la seva situció actual. El passat dia 1 de setembre va tenir lloc un menjador popular a la rambla del raval, convocant a la propera manifestació del proxim 21 de setembre: 18hs  a la plaça Sant Jaume.

guía del inmigrante

play
Saturday, 21 July, 2012

ENLLAÇOS 2: Centres d'Internament per a Estrangers (CIE)

play
Sunday, 24 February, 2013

En el segon programa Enllaços ens centrem en els Centres d'Internament per a Estrangers. Ha estat gravat a Barcelona durant el mes de desembre de 2012 en motiu de les Jornades Tanquem els CIE.Entrevista realitzada a Stefania del col.lectiu Veinticinqueundici de Milán (Italia).
Documentals: "Sobren raons. Tanquem els CIE", "Mujeres en los CIE. Realidades entre rejas", "De les naus de Poblenou al CIE de Zona Franca" i "Entre fronteiras. La valla de Melilla".
Més informació a: http://tanquemelscies.blogspot.com.es/Enllaços és un programa realitzat pel col.lectiu Dones en Rebel.lia que es difón per latele.cat i tomalatele.tv. El programa consta d'una entrevista en profunditat sobre un tema d'actualitat i el posterior visionat d'un o diversos documentals sobre la temàtica en la que s'ha centrat l'entrevista.Web: http://www.donesenrebellia.wordpress.com
E-mail: donesenrebellia@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dones-en-Rebellia/329036730440032
Twitter: https://twitter.com/donesenrebellia

Bomba Ninja

play
Wednesday, 2 January, 2013

Okupas negros en Barcelona. Esclavos de la chatarra. Documental "La Bomba Ninja".

Contrainfos 30 Tanquem els CIEs

play
Saturday, 15 December, 2012

En aquest Contrainfos hem anat a les Jornades de reflexió i acció per al tancament dels Centres d'Internaement d'estrangers i la manifestació convocada pels mateixos per anar juntes al CIE de la Zona Franca a Barcelona.

Esclavos negros en Barcelona

play
Tuesday, 21 August, 2012

Una nave abandonada por más de 10 años conocida en el barrio como La Bomba Ninja ha dado refugio a diferentes grupos de personas en el barrio del poble nou. Desde okupas anti sistema hasta negros africanos. Éstos últimos, los más recientes habitantes, han utilizado la nave como vivienda y como lugar de trabajo, un centro de almacenamiento de chatarra.

n/a

Hellas Hell

play
Friday, 9 March, 2012

"Hellas Hell" es el relato de la situación de desamparo que viven miles de solicitantes de asilo y refugiados en Grecia.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.