policia

Persiguen y apedrean a la policía tras el desahucio de un hombre con discapacidad

play
Saturday, 1 February, 2014

Vecinos del barrio madrileño de Lavapiés persiguen a pedradas a los
antidisturbios de la policía local después de cargas policiales tras el
desahucio de Antonio, un enfermo crónico con discapacidad total.

Cargas en Madrid en mani de apoyo #Gamonal

play
Wednesday, 15 January, 2014

Este vídeo es una secuencia entera sin ningún corte, grabado el
15-1-2014 en Madrid en la manifestación de apoyo a la represión de
#Gamonal

Contrainfos 21. L'observador de la informació

play
Tuesday, 16 October, 2012

Aquesta quinzena l'observador adopta un tò més humorístic amb un parell de videos "policials".

Contrainfos 16. Antifeixistes Hamburg

play
Thursday, 14 June, 2012

El 2 de juny una marxa de neonazis autoritzada per l’administració, tenia lloc a la ciutat d’Hamburg,

Un miler de nazis sortien als carrers d’ Hamburg per protestar contra el muticulturalisme i la tolerància.
D’altra banda, un nombre deu vegades més gran de persones es reunien per expressar la repulsa cap aquest tipus de protesta, contra els grups d’extrema-dreta i el seu consentiment per part de les autoritats.
Tot i el desplegament desmesurat de 4.400 policíes per suposadament garantir la seguretat, no van poder evitar els enfrontaments.
Els manifestants antifeixistes, anarquistes i de diferents sectors de l’esquerra política, van boicotejar l’ acció neonazi, aixecant barricades amb contenedors de deixalles i cremant materials davant el recorregut pel qual havia de pasar la manifestació feixista.

Els disturbis es van extendre durant hores als carrers de la ciutat, mentre la policía carregaba amb mangueres d’aigua a pressió contra els manifestants antifeixistes.

Segons fonts policials, 38 policíes resultar ferits i 10 dels seus vehicles cremats; es va tallar part de la circulació de trens elèctrics i de metro.

Resultat, 700 detingudes i criminalització de la protesta en comptes d’una crítica que permeti entendre la legitimitat de la mateixa. Focalització de la violencia tant dels manifestants com dels cossos policials.

En aquest sentit, el canal de televisió N-24 va comunicar que els policíes van actuar amb massa contundència, publicant tambè un video de RT on es veía com la policía colpejaba amb Porres als manifestants mentre aquests es trobaven en una actitut totalment pacífica.

Una altra sèrie d’enfrontaments, segons les informacions aïllats, entre joves i neonazis durant la vesprada del dia anterior a la manifestació, van deixar un total de 8 cotxes policials incendiats i nombroses destrosses de mobiliari urbà.

L’Alemanya antifeixista una vegada més aconsegueix no deixar espai a la detra, en un moment, que amb el pretext dels desastres provocats per la crisi econòmica, intenta obrir vies per sortir de les seves cendres.

JORDI ARASA: El sotsinspector que detenia persones discapacitades

play
Saturday, 7 April, 2012

Després de les batuades del 27M i dels abusos de poder i arrogància mostrades durant els ultims mesos, Jordi arasa, sostinspector de les Brimo ens sorprenia amb la seva última detenció, efectuada a una persona discapacitada en cadira de rodes.

Desallotjament del poblament ocupat de O Pinheirinho (Brasil)

play
Sunday, 22 January, 2012

La policia ha matat al menys set habitants de O Pinheirinho, al Brasil, durant el desallotjament d'aquest poblament ocupat, segons diverses fonts. O Pinheirinho és la més gran ocupació urbana de América i està situat en São José dos Campos, a l'estat brasiler de São Paulo. [Vídeo de Causa Operária TV. Idioma: Gallec-Portuguès]

Policia acusada de robar a les desnonades de O Pinheirinho (Brasil)

play
Monday, 23 January, 2012

La policia de l'estat de São Paulo és acusada de robar els bens dels moradors desallotjats del poblament ocupat de O Pinheirinho, al Brasil. Les autoritats neguen aquesta acusació. [Idioma: Gallec-Portuguès]

Mares desnonades de O Pinheirinho, Brasil

play
Sunday, 22 January, 2012

Declaracions de mares després de ser desnonades de O Pinheirinho, un poblament ocupat al municipi de São José dos Campos, a l'estat de São Paulo, Brasil. [Idioma: Gallec-Portuguès]

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.