reforma del port vell

Reforma del Port Vell de Barcelona Contrainfos 34

play
Friday, 1 February, 2013

L'1 de febrer és farà el ple de barcelona per acceptar definitvament aquest projecte. El ple es defineix com l'òrgan de màxima representació política de la població en el govern de la ciutat. Tot i així, la plataforma defensem el port vell afirmen que aquest projecte s'ha fet sense negociar amb els veïns i que no s'ha comptat amb ells en cap moment.

Contrainfos núm. 12 Manifestació contra la Reforma del Port vell

play
Wednesday, 25 April, 2012

Una inversió de 32 milions d'euros es vol dur a terme per convertir el Port vell en una infraeestructura de luxe. És per això, que el passat 14 d'abril, es celebrava una manifestació per aturar-la.

Contrainfos núm. 12

play
Thursday, 19 April, 2012

En aquest contrainfos post-vaga començarem parlant de la forta repressió que esta rebent la protesta social com a tal i demanem la llibertat de les tres persones que encara resten detingudes ara fa 3 setmanes.
Analitzem l'efecte i l'ús de les bales de goma i mitjans repressius de les forces policials, parlant també de les dramàtiques conseqüències com es el cas de la mort d'Iñigo cabacas.

D'altra banda parlarem també, de la reforma que es vol dur a terme al Port vell, de la mobilització de la Favb, les jornades contra les tortures, l'okupació d'un solar al barri de gràcia, la detenció del periodista de terrassa respòn Rachid Alí, l'associació feixista que pretèn obrir un local al barri del Clot...

A l'espai l'entrevista parlarem amb Gaspar de la situació econòmica actual i les reformes que s'estàn duent a terme i, a l'Observador de la Informació, es parlarà de la caça d¡elefants del rei, dels articles d'Enric juliana amb les seves arrels "anarcoitalianes" o del cas de corrupció, del candidat del PP a l'alcaldia de BCN durant molts anys, Alberto Fernández Díaz.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.