alimentació

Entrevista a Dimension Vegana: "Ser vegana és fàcil"

play
Lunes, 3 Marzo, 2014

Entrevistem al Javier i l’Erick de Dimensión Vegana, un projecte per
difondre la cuina vegana que té més de 100 mil seguidors a tot el món.
Dimensión Vegana és per als seus membres, la forma particular d’exercir
l’activisme pels Drets Animals. També hi col·laboren la Lucía des de
Barcelona (Catalunya) i el Joaquín des de Buenos Aires (Argentina).

Wikitele, ultima setmana de maig

play
Miércoles, 22 Mayo, 2013

Espai de latele.cat on s'emet el contingut compartit per l'audiència.

Enric Urrutia (director de ‘La Barbacoa’): “Ha sigut molt difícil condensar-ho tot en 82 minuts”

play
Miércoles, 12 Diciembre, 2012

Entrevista a Enric Urrutia, director de la pel·lícula documental “La Barbacoa” que s’estrena divendres a Madrid i a Barcelona simultàniament.

El documental que reflecteix l’actitud humana respecte a la seva pròpia alimentació a través de documental i de ficció. Persones destacades de diferents posicions socioculturals: religió, indústria càrnia, animalistes, científics, són entrevistats i transmeten la seva visió sobre l’ús i l’abús dels animals.

Un plat de carn humana

play
Jueves, 15 Diciembre, 2011

L'organització AnimaNaturalis ha realitzat a Barcelona un acte en el qual, amb un plat gegant amb carn humana com a principal ingredient, tracta de conscienciar a la població sobre la crueltat animal que s'oculta darrere de la nostra alimentació.

La opción que falta ... SOBERANÍA ALIMENTARIA

play
Lunes, 24 Octubre, 2011

EL FUTURO DE NUESTRA ALIMENTACIÓN ESTÁ EN JUEGO ! La reforma de la Política Agrícola Común (PAC) está en marcha. Las Instituciones europeas que deciden apoyan un sistema alimentario insostenible basado en alimentos de baja calidad a precios competitivos. Cambiar la PAC es clave para alcanzar la Soberanía Alimentaria, una opción que pone por delante del beneficio a la gente, almedio ambiente y la biodiversidad. Una opción que apuesta por la solidaridad y la cooperación frente a la competitividad. Millones de personas y muchas organizaciones ya están trabajando para una PAC basada en la Soberanía Alimentaria. Tu también puedes participar en este proceso de transformación. Visita nyelenieurope.net/​foodsovcap/​

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.