art

HartiCultura14

play
Jueves, 12 Diciembre, 2013

14ena edició del programa d'art i cultura de latele. Harticultura 14 amb reportatjes sobre two muntzen, el arte es basura i arte en mayuscula.

Arte (cortometraje)

play
Viernes, 11 Noviembre, 2011

Cortometraje cómico dirigido por Martí Lucas Feliu. Jordi visita un museo de arte contemporáneo cuando una terrible confusión le lleva a una espiral de locura de consecuencias inesperadas.

La Rivera Barrio Barco

play
Jueves, 15 Noviembre, 2012

Aquest es el primer video de una serie de curt-documentals sobre la obra d'un artista i el lloc on es desenvolupa el seu dia a dia. L'artista Gastón Liberto parla sobre el barri de la Rivera a través de la seva obra "Barrio Barco", i com ha integrat la seva visió del barri a la seva producció.

Ostia Puta Productions 2

play
Sábado, 9 Marzo, 2013

Ostia Puta Productions 2 [COMPLETO]Histories de metros y de trenes.

FlorKlórica (Escuela Libre de Comunicación DateCuenta)

play
Domingo, 16 Septiembre, 2012

Este fue el trabajo resultante los alumnxs de nuestra escuela libre en una masterclass de iluminación avanzada de fotografía de cuerpo (desnudo). Arte en estado puro con el transformista "Adrián" y la maquilladora Francis Bodí. Las inscripciones 2012/2013 están abiertas. www.datecuenta.org/escuelalibre

hArtiCultura 2012-2013

play
Miércoles, 12 Septiembre, 2012

Spot d' estrena de la Temporada 2012-2013 del programa d'art i cultura de latele.cat. Amb imatges que ha gravat l'equip del programa a la Fira de Tàrrega 2012. Comencem l'any amb moltes ganes de donar veu, llum, paraules, sons... A totes les expressions artístiques més combatives, subversives, creatives i lliures. Creient en l'art com una eina d'expressió, lluita i llibertat; Emprenem doncs aquesta tercera temporada. 3-2-càmara i acció!

hArtiCultura8 - La Cultura NO és un Luxe

play
Martes, 31 Julio, 2012

Últim episodi de la segona temporada d'hArtiCultura, programa original de latele.cat En aquest episodi trobareu vàrios reportatges del Festival de Cruïlla de les Cultures a Barcelona, 2012. Amb entrevistes a Lenacay (antics membres d' Ojos de Brujo), Transadélica (amb Amparo Sánchez d'Amparanoia), mini entrevista a dos membres del col.lectiu Sufrider.org amb el moviment "Rise above plastic" i a un dels fundadors de la plataforma "Som Energia".
Ademés també trobareu un reportatge del Poble Dub Sec que es va dur a terme a Barcelona el passat mes de Juny amb graffiti i hip-hop. Un vídeo de la xarxa com a crítica a la mercantillització de l'Art Urbà sota el títol "West Bansky". I el teaser d'un curtmetratge d'Ucraïna que es diu "Somewhere" i que acaba de començar una campanya de crowfunding per a la seva financiació. Ademés al final d'aquest últim episodi hem fet un espai amb algunes tomes falses del programa.

"¡Me quitaron la guitarra!"

play
Sábado, 21 Julio, 2012

Los músicos de Barcelona manifiestan en la Plaza Jaume por su derecho a actuar libremente en las calles de la ciudad. La música es una forma de expresión y reprimirla es ir en contra de la misma libertad de expresión. En este documental damos la palabra a varios artistas que se expresan hablando, cantando y tocando..¡VIVA LA LIBERTAD DE EXPRESIÓN! ¡VIVA LA MÚSICA!

hArtiCultura 7

play
Miércoles, 13 Junio, 2012

Setè episodi d' hArtiCultura, programa de latele.cat. En aquest episodi hi ha un reportatge de l'enterrament de la Colònia Castells amb obra de teatre, recital poètic de Carles Rebassa i graffiti. Reportatge del festival Influencers del CCB amb entrevista al director del festival i resportatge de l'acció de la PAH amb entrevista a JR i muntatge amb un tema de Lagrima de Sangre. Reportatge i entrevistes als organitzadors de l'exposició SaturArte al CSO l'Astilla. Muntatge d'una acció-performance de l'Igor de Bilbo a Plaça Catalunya amb els coloms. Reportatge de l'exposició de pintura d'en Miguel Fraile Morán a Madrid del nostre col.laborador Kontragaspi. I un video rescatat d'internet d'una acció de graffiti al carrer de l'any 2004 en contra del 22@.

Tomaterapia - avanç hArtiCultura7

play
Jueves, 15 Marzo, 2012

alliberARTE és un dels principals objectius d'Harticultura i hem inclòs la TOMATERAPIA com a teràpia revolucionària devant la TV.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.