Contrainfos núm. 3

Contra_infos
Miércoles, 30 Noviembre, 2011

Latele va realitzar el passat 20 de novembre, un programa especial de seguiment de les eleccions generals. Debats, analisis, videos, entrevistes,....

Seguiment de la mani d'universitats el passat 17N a Barcelona.

Els dies 15 i 16 de novembre col·lectius de metges van convocar una vaga per protestar en contra de les retallades per part del govern a hospitals i serveis bàsics.

Durant els dies del 14 al 20 de novembre, diferents grups han okupat edificis desokupats de barcelona per donar respostes a la situació de crisis que s'està vivint actualment.

Desmuntant el 4f realitzant una manifestació per barcelona per tal de treure a la llum el muntatge policial dut a terme amb els fet del 4 de febrer del 2006.

El 16 de novembre hi va haver una altra victoria per part dels grups que es solidaritzen amb la gent que ha de ser desnonada; entre ells la PAH i stop deshaucios, van aturar un nou desnonament al barri del Poble sec de barcelona.

Concentracions davant de les pressons per protestar en contra de les practiques que les institucions penitenciaries porten a terme a les pressons catalanes.

Es vol privatitzar també l'aigua en alça, es a dir, del riu fins al dipòsit, fet que provoca reaccions socials i manifestacions en contra.

Es celebra un any de l'atac de Marroc al campament saharaui.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.