eleccions

Contrainfos 27. Eleccions25N

play
Martes, 27 Noviembre, 2012

Anàlisi de les eleccions del passat 25N

Catalunya: Finlàndia o Guinea Equatorial? (Artur Mas i els bananos)

play
Lunes, 19 Noviembre, 2012

Cafè amb llet denuncia el control informatiu i l'expoli social en favor de l'1% dels més rics que ha caracteritzat el govern de CiU. En les properes eleccions triem el nostre futur: una república bananera?

Contrainfos 24. Anàlisi eleccions 25N

play
Martes, 6 Noviembre, 2012

Análisis de Contrainfos sobre els propers comicis del 25 N

Contrainfos 24

play
Martes, 6 Noviembre, 2012

En aquest contrainfos parlem sobre la vaga general del passat 31O, sobre la vaga de fam de telefònica, la perdua de visió del 70% de l'ull esquerra d'un noi a mans dels mossos d'esquadra i sobre el panorama de les eleccions del 25N.
A l'entrevista tenim ilhan pappe.

PACMA suscriu el manifest “Pel Pluralisme Polític i la Igualtat d'Oportunitats”

play
Miércoles, 17 Octubre, 2012

El Partit Animalista, PACMA, juntament amb altres 12 formacions polítiques ha signat un manifest en contra de la decisió de la Junta Electoral Central, que obliga als partits sense representació parlamentaria a recollir avals per a poder presentar la seva candidatura a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebraran el dia 25 de novembre.

Entrevista electoral al PACMA

play
Jueves, 10 Noviembre, 2011

Entrevistem a Toni Valle que és el candidat número 1 de la llista per al Congrés per la província de Barcelona del PACMA, Partit Animalista.

Campanya electoral del PACMA

play
Sábado, 12 Noviembre, 2011

Aquest cap de setmana, el Partit Animalista Pacma ha col·locat la primera taula informativa a l'Avinguda President Companys de Tarragona.

Contrainfos 5. Rússia: Eleccions parlamentàries sota sospita de frau

play
Domingo, 4 Diciembre, 2011

Eleccions parlamentàries a Russia, on el partit de Putin obté la victòria. El poble rus, l'oposició i els observadors internacionals denuncien frau electoral.

Nani entrevista el 20N en el parquecito

play
Domingo, 20 Noviembre, 2011

Salimos a la calle el 20N del 2011 a ver que se opina sobre estas elecciones.

Avui passem del Circ Electoral!

play
Domingo, 20 Noviembre, 2011

Avui 20N passarem de tot el Circ Electoral per analitzar què diuen els resultats; parlarem de l'abstenció, del vot minoritari, el vot en blanc... Ens acompanyarà LaDirecta, Arcadi Oliveres, Raimundo Viejo, Joan Subirats, Sos Racisme, Xarxa Nova Cultura de l'Aigua, Plataforma Afectats per a l'Hipòteca, gent també que està lluitant per la sanitat pública i totes les que vulgueu ser-hi! Veniu fins a la Torna al carrer Sant Pere Martir número 37, a la Vila de Gràcia. O per twitter o facebook! #20NaLaTele

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.