Felip Puig

Un nou vídeo demostra que Felip Puig ha mentit de nou avui en la compareixença al Parlament

play
Viernes, 14 Diciembre, 2012

Aquest matí Felip Puig ha garantit durant una compareixença al Parlament de Catalunya que els informes exhaustius encarregats al Departament d'Interior després de les informacions "incorrectes" de la compareixença del passat 3 de desembre, podien concloure que només es van llançar 7 projectils (cap més) als carrers adjacents al passeig de Gràcia. Segons Puig, només un d'aquests projectils hauria estat llançat a la ronda de Sant Pere amb el passeig de Gràcia.

Jesús RODRÍGUEZ | 13/12/2012

www.directa.cat

Contrainfos 29 L'Observador de la informació

play
Martes, 11 Diciembre, 2012

L'observador en aquesta edició parla sobre Puig Game Over i ens comenta el video escollit.

Contrainfos 28. L'entrevista Ester Quintana

play
Martes, 4 Diciembre, 2012

Entrevista a Ester Quintana víctima dels abusos i la repressió policial, ocultats per Felip Puig i la seva demagògia política, amagant que el passat dia 14N es van utilitzar projectils contra la població.

Roda de premsa. Família i amics ESTER QUINTANA

play
Martes, 20 Noviembre, 2012

CONCENTRACIÓ MASSIVA DAVANT D'INTERIOR EL DIMECRES 21N A LES 18h.
MANIFESTACIÓ A PLAÇA CATALUNYA EL DIJOUS 22N A LES 19h.
PUIG DIMISSIÓ.

Els mossos, com sempre, al servei del poder.

play
Jueves, 25 Octubre, 2012

#holadictadura

Contrainfos 21. L'observador de la informació

play
Martes, 16 Octubre, 2012

Aquesta quinzena l'observador adopta un tò més humorístic amb un parell de videos "policials".

La nave de Poblenou

play
Viernes, 20 Julio, 2012

Hace un año en una nave ocupada en Poblenou viven unas 300 personas, muchas de ellas sin documentación. El govierno catalán ordenó su desalojo el pasado 16 de julio de 2012 pero se consiguió atrasarlo. Ese macrodesalojo está previsto para el próximo lunes 23 de julio. En este vídeo se puede ver la Nave y sus habitantes. El vídeo termina con una convocatoria en apoyo a sus habitantes para el próximo lunes 23 de julio a partir de las 6 de la mañana en la misma Nave.

Contrainfos 16. Busqueda y captura

play
Jueves, 14 Junio, 2012

Un vaguista del 29 de març, assabentat que es un dels candidats per entrar dins la dinamica repressiva de felip Puig, va decidir fer aquesta entrevista, en vistes que es molt posible que sigui un dels pròxims detinguts.

Contrainfos 16. Detingudes

play
Jueves, 14 Junio, 2012

Continua la repressió per part del departament d'Interior i de felip puig

Contrainfos 15. Repressió 29M, noves detencions

play
Miércoles, 30 Mayo, 2012

La magistrada del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona ha decretat presó preventiva per dos vaguistes del 29-M del barri barceloní de Sants: Andreu C. i Ruben M. Altres tres han quedat en llibertat amb càrrecs, sense fiança: Jorge M. (també del barri de Sants) i Jordi A. i Nacho (tots dos militants del SEPC i la CAJEI de Sant Andreu). La jutgessa ha desestimat les acusacions que feien els mossos de pertinença a organització criminal. Una altra de les persones detingudes el 29 de maig també va quedar en llibertat amb càrrecs, després de declarar davant del jutge a Reus. El jutge ha dictat per ell, com a mesura cautelar, la prohibició d'assistir a manifestacions fins la data del judici.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.