stop repressio

4 JulioL Judici: Mònica Absolució Gie Dissolució [Contrainfos]

play
Jueves, 4 Julio, 2013

El judici contra dos agents de la policia local de Terrassa pel cas repressiu contra l'activista de Terrassa Mònica Bruixa es va celebrar el dijous 4 de juliol a les 10h del matí, en una de les sales del Palau de Justícia de Barcelona.

Concentració a Barcelona en suport a les Pussy Riot #FreePussyRiot

play
Sábado, 18 Agosto, 2012

15Mbcn

Barcelona, 17 d'agost de 2012

Mort a Girona / Muerte en Girona

play
Jueves, 9 Agosto, 2012

15Mbcn

Manifest de Rereguarda en Moviment en motiu de la mort de Juan Pablo Torroija sota custòdia de la Policia Municipal de Girona.
__________________________________
Manifesto de Rereguarda en Moviment en motivo de la muerte de Juan Pablo Torroija bajo custodia de la Policía Municipal de Girona.

Més informació:
http://casojuanpablotorroija.wordpress.com
http://rereguardaenmoviment.org/

JORDI NAVARRO: Sobre el Cas Juan Pablo Torroija (subtitulado)

play
Miércoles, 8 Agosto, 2012

15Mbcn

[castellano más abajo]
El regidor de la CUP de Girona ens explica com l'Alcade de CiU, Carles Puigdemont, va trucar a tots els Grups Municipals amb representació a l'Ajuntament, informant de la mort del ciutadà argentí Juan Pablo Torroija i de la bona gestió de la Policia Municipal en el cas. Ningú, però, no va avisar ni a la família ni al consultat del seu pais. Els familiars van trigar 15 dies en saber que Juan Pablo havia mort mentres estava sota custòdia policial.
_____________________
El regidor de la CUP de Girona (Candidatura de Unidad Popular) nos explica como el Alcade de CiU, Carles Puigdemont, llamó a todos los Grupos Municipales con representación en el Ayuntamiento, informando de la muerte del ciutadano argentino Juan Pablo Torroija i de la buena gestión de la Policía Municipal en el caso. Nadie avisó a la familia ni al consulado de su país. Los familiares tardaron 15 días en saber que Juan Pablo había muerto mientras estaba bajo custodia policial.

Roda de Premsa OSPDH: 2. Miren Etxezarreta

play
Miércoles, 6 Junio, 2012

6 de juny de 2012. L'Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans (UB) presenta l'informe "CRIMINALITZACIÓ DE LA DISSIDÈNCIA, EXPANSIÓ DEL SISTEMA PENAL I SITUACIONS D'ABÚS POLICIAL COM RESPOSTES DAVANT LA CRISI ECONÒMICA A CATALUNYA", davant del COMITÉ EUROPEU PER A LA PREVENCIÓ DE LA TORTURA I ALTRES TRACTES O PENES INHUMANS O DEGRADANTS.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.