experimentació

Dia Internacional de l’Animal usat als laboratoris 2014

play
Dimarts, 6 Maig, 2014

El 24 d’abril es conmemora el Dia de l’Animal usat als laboratoris
amb l’objectiu de visibilitzar el dolor i el patiment causat a milions
d’animals en nom de la ciència. Es calcula que més de 115 milions
d’animals són assassinats cada any en l’àmbit de l’experimentació
animal, 12 milions a la Unió Europea i 1,5 milions a Espanya, segons

Jornada Internacional contra Green Hill

play
Dimecres, 9 Maig, 2012

A la jornada internacional contra el centre de cria d'animals per a ser usats en vivisecció de Green Hill i contra l'experimentació animal, nombrosos activistes pels Drets Animals de diferents ciutats s'han donat cita a les ambaixades i consulats d'Itàlia de tot el món, realitzant-se protestes en més de 25 països dels cinc continents.

Marxes contra la vivisecció

play
Dijous, 3 Maig, 2012

Per segon any consecutiu, més de 300 activistes vinguts de diferents municipis van marxar des de Sant Feliu de Codines fins al centre de cria d'animals per a vivisecció Isoquimen, situat als afores de la localitat.

Actes pel Dia de l'Animal de Laboratori

play
Dimarts, 24 Abril, 2012

Diferents organitzacions de Drets Animals han sortit al carrer per reclamar la fi de la investigació científica que impliqui l’ús d’altres animals.

Acte campanya "Quants animals mata la teva crema solar?"

play
Dijous, 28 Juliol, 2011

Activistes d’AnimaNaturalis, sota la campanya “Quants animals mata la teva crema solar?”, han improvisat una platja a la Rambla de Catalunya de Barcelona on una noia i un noi es protegien dels raig uva amb una crema solar ensangonada. Aquesta acció pretén mostrar a la ciutadania que, un acte tan habitual durant l’estiu, com és utilitzar un fotoprotector, provoca cada any la mort de centenars de milers d’animals usats en experimentació a la Unió Europea, i milions de morts arreu del món.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.