festival

“Thank God I’m a lesbian”

play
Dijous, 5 Juny, 2014

El juny de l’any 1993, en el marc de la primera edició de la Mostra
Internacional de Films de Dones, va estrenar-se a Catalunya el film
“Thank God I’m a lesbian”, una producció canadenca del 1992, dirigida
per Dominique Cardona i Laurie Colbert.

22è FestiGaiLesbià 2013

play
Dimecres, 13 Novembre, 2013

IdemTV ha enregistrat per primer cop el Festigailesbià, una iniciativa del Casal Lambda que aquest any s'ha celebrat al Tradicionàrius al barri de Gràcia de Barcelona. Durant més de dues hores i amb la participació de 8 concursants i 6 persones convidades, transcorre la gala més esbojarrada i més LGTB de Catalunya.

XAVIER-DANIEL: “AL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA LGTB DE BARCELONA PORTEM PEL·LÍCULES DE PAÏSOS ON NO ES PODEN VEURE”

play
Dimecres, 16 Octubre, 2013

Xavier-Daniel és director de cinema, crític i escriptor cinematogràfic. Daniel és un dels noms de referència del cinema LGTB a Catalunya ja que ha estat director de la Mostra de Cinema LGTB així com, des dels seus inicis, del Festival Internacional de Cinema LGTB de Catalunya.

El Festival Protesta comença a escalfar motors

play
Dijous, 9 Maig, 2013

El proper 18 de maig es celebrarà la primera edició del Festival Protesta, un festival de curtmetratges de critica social i mediambiental amb seu a Vic. El passat dimecres 8 de maig es va presentar en roda de premsa a Vic la seva programació. De la vuitantena de curtmetratges rebuts, un grup d'experts n'han seleccionat 10 que seran els finalistes que es podran veure el dia del festival. Però les activitats que giren entorn al festival són tals com una taula rodona sobre la producció i difusió de curtmetratges documentals o diverses exposicions de projectors de cine, de fotografia social i de publicitat activista. Els guanyadors del festival s'emportaran un premi en metàl.lic i un trofeu fet artesanalment. El Festival Protesta es realitzarà el dissabte 18 de maig a l'Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic. LaTele emetrà un programa especial sobre el Festival Protesta la primera setmana de juny que serà emès pel canal 37 de la TDT i pel web http://latele.cat. Més informació: http://festivalprotesta.com

Entrevista al director del Festival gai lesbià de Barcelona

play
Dijous, 25 Octubre, 2012

“UN DELS FETS MÉS DESTACATS DEL FESTIVAL D’AQUEST ANY ÉS QUE EL 25 D’OCTUBRE ES PROJECTA EL POLÈMIC DOCUMENTAL “SOC GAI I MUSULMÀ”. Entrevista a Xavier Daniel, director del Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona.

Entrevista a Marcelo Rosero, director del Festival de Salsa y Latin Jazz

play
Divendres, 20 Juliol, 2012

Entrevista de LaTele.cat a Marcelo Rosero, director del Festival de Salsa y Latin Jazz que se celebra en el mes de julio en diversos puntos de la peninsula ibérica. http://salsaylatinjazzfestival.com/

S'inaugura la Mostra de Cinema Fire!! 2012

play
Divendres, 6 Juliol, 2012

Dijous 5 de juliol es va inaugurar "Fire!!", la 17a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià organitzada pel Casal Lambda de Barcelona.

ESPERANZAH! BCN 09

play
Dissabte, 26 Setembre, 2009

ESPERANZAH! BCN 09

2n Festival de Cinema Anarquista - Video Entrevista / Resúm

play
Dissabte, 19 Maig, 2012

Vídeo resum amb entrevista sobre el 2n Festival de Cinema Anarquista de Barcelona, celebrat del 16 al 19 de Maig.
Més info: http://fcab.tk

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.