fira

La Fira Vegana de Barcelona fa un any

play
Diumenge, 22 Desembre, 2013

La Fira Vegana de Barcelona acaba de complir un any proposant
mensualment productes vegans casolans directament dels i les productores
a les persones consumidores. Durant aquest primer any i amb una
freqüència d’un dissabte al mes, un número creixent de participants han
pogut oferir tot tipus de productes vegans en un únic espai, com ara

Fira Vegana a Barcelona

play
Dissabte, 15 Desembre, 2012

La Fira Vegana ha debutat a Barcelona a l’espai de creació RaiArt del barri la Ribera. Desprès de l’experiència el passat juny a Badalona els expositors han volgut apropar els productes vegans i casolans als i les barcelonines.

hArtiCultura 9 - Cultura i Autogestió

play
Divendres, 19 Octubre, 2012

Primer hArtiCultura de la tercera temporada, programa original de laTele.cat. Un pograma que intenta donar visibilitat a tots els tangibles i intangibles de l'esfera de la cultura undreground, subversiva, de crítica i intervenció social. En aquest episosi trobem un reportatge i entrevista a tres membres de la Xarxa de Biblioteques Socials, de Can Batlló. Reportatge de la Fira de Tàrrega 2012, amb especial atenció a l'off de la Fira. El nostre col.laborador habitual Kontragaspy ens porta dos reportatges de fora de Barcelona, un sobre un festival sonor experimental i l'altre del tatuador Sergio Garrido. També entrevistem a la cantautora catalana Maria Rodés que acaba de treure el seu tercer àlbum "Sueño Triangular" amb un videoclip fet per Nikita Routchenko del tema "Mirall". Per acabar tenim una aportació que ens arriba de Xosé Quiroga, amb imatges molt dures gravades per ell mateix amb el resultat d' un vídeo denúncia sobre la Mascare de Srebrenic.

Targeta vermella contra la violència

play
Dissabte, 16 Juliol, 2011

Amb motiu de l’inici de la Fira de Juliol taurina a València, on prop d’un centenar d’animals entre braus, vaquetes i vedells seran assassinats en només 9 dies, AnimaNaturalis ha organitzat una concentració per a mostrar la seva repulsa a les festes amb violència.

Compromisos polítics a Animaladda

play
Divendres, 14 Octubre, 2011

La setena edició del Saló pel Benestar i la Defensa de l’Animal Abandonat, Animaladda, ha comptat amb la presencia de la plana major de la política durant la seva inauguració, amb el Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí que va apuntar com a novetats que, al novembre, la Generalitat estrenarà un registre informàtic únic per a centralitzar les dades dels censos de tot el país, sistema que, segons el conseller, permetrà trobar amb més facilitat a les persones responsables dels animals domesticats perduts i sancionar, tal i com indica la llei, als que els abandonin.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.