frau fiscal

Contrainfos núm. 6

play
Dimecres, 25 Gener, 2012

En aquest contrainfos parlem de la situació actual als CIEs després de la mort d'un jove de 21 la nit del 5 de gener al CIE Zona Franca, del gaseoducte que s'està construïnt a Sabadell i que destrossa el medi ambient, de la querella 27M, de la mort d'en Fraga, del frau fiscal a Catalunya, de les movilitzacions contra la pujada de preus al transport públic (TMB), de les retallades a les escoles de sordmuts, de la monarquia i de moltes coses més.

Contrainfos 6 . Frau Fiscal

play
Dimecres, 25 Gener, 2012

La situació del frau fiscal a Catalunya es cada cop més procupant. El frau fiscal durant l'any passat supera en 6 les pitjors retallades antisocials aplicades pel govern d'Artur Mas. Els governs es propòsen reduirlo però, en cap cas eliminar-lo. Interessos i corrupció com a prioritat per una clase dominant que vol fer pagar la crisis als mateixos que la pateixen.

El Frau Fiscal a l'Estat és de 80.000 milins d'euros

play
Dissabte, 15 Octubre, 2011

El frau fiscal a l'estat espanyol arriba als 80.000 milions d'euros. Els interessos del deute públic que ha de pagar cada any l'estat arriben a 21.500 milions d'euros, el 26,8% del frau permès. http://quiendebe.blogspot.com/2011/10/paradisos-artificials.html

Arcadi Olivers: L'atur i el frau fiscal "El botín de Botín"

play
Dimarts, 20 Juliol, 2010

"El botín de Botín: l'atur i el frau fiscal", conferència del professor d'economia Arcadi Oliveres a la jornada "Una arquitectura internacional per a després de la crisi", de l'escola d'estiu d'Attac, al juliol de 2010.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.