gala latele

Primera entrega dels premis Gat d'Or de laTele

play
Dimecres, 30 Gener, 2013

La GALA DE LATELE serà el proper dissabte 2 de Febrer a Can Batlló http://canbatllo.wordpress.com/com-arribar/.

* Line-up del dia: 19H OBERTURA DE PORTES - S'obren les portes a tothom, s'obre la barra a les 20H Concert de "The Lito" Rumba en viu! 21H COMENÇA LA GALA - Durant la Gala es van presentan les diferents nominacions (cada programa està nominat amb 2 més) es mostren els vídeos de les nominacions i s'entreguen els guardons. Entre mig hi ha 3 actuacions la 1a a càrrec del grup de música "Monserrat", la segona un espectacle de M de Màgia a càrrec del Mago Mon i la tercera hip-hop a mans de l'StillIll i el Nota de laTelePumClap. La gala acaba amb premis especials a altres mitjans lliures. 00h ACABA LA GALA - Punxen dj's. 1:30h TANQUEM PORTES

Contrainfos 34

play
Dimarts, 29 Gener, 2013

En aquest ContraiInfos parlem del cas 4F, d'una nova acció de la Plataforma d' Afectats per la Hipoteca, hem anat a veure les obres que s'estan duent a terme al Port Vell de Barcelona, de les manifestacions a Gràcia contra el desallotjament del Casal de Joves i parlem un altre cop de la Gala de la Tele que tindrà lloc el proper 2 de Febrer a Can Batlló, a la Bordeta, Sants.

Gala de LaTele a Can Batlló - 2Feb.

play
Dimarts, 29 Gener, 2013

Com ja sabeu (o això esperem!!) la GALA DE LATELE serà el proper dissabte 2 de Febrer a Can Batlló http://canbatllo.wordpress.com/com-arribar/.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.