Segon taller informatiu sobre l'Illa de Germanetes

Gent del Barri
Dijous, 22 Març, 2012
See video

Des de Recreant Cruïlles, un grup de treball de l’assemblea de l’esquerra de l’eixample sorgida a partir del moviment del 15M de 2011, portem mesos treballant en el projecte de recuperar el solar de l’antic convent de les Germanetes dels pobres perquè pugui ser utilitzat per les veïnes i veïns del barri, un dels més plens de cotxes i mancats d’espais verds de la ciutat.

El dijous 9 de febrer vam organitzar un taller informatiu obert a tothom per explicar el que estàvem fent en el que van venir més de 60 persones -alguns representants de diverses entitats- a aportar les seves idees, i el passat dijous 22 de març en vam fer un altre amb una afluència de gent similar en el que vàrem poder treballar més a fons i en grups les idees que vam recollir en el primer taller.

També vam començar a preparar el següent pas per aconseguir aquest objectiu de poder implantar al solar diferents activitats esportives i un hort urbà per fer d’aquest espai un punt de trobada cultural i social mentre seguim apostant fort per la peatonalització d’alguns carrers i la reivindicació escolar i dels equipaments que l’ajuntament havia promès que hi construiria.

Així doncs, us convidem a totes a venir a l’acte festiu que hem preparat pels propers dies 11 i 12 de Maig al davant del solar, a la confluència dels carrers Consell de Cent i Comte Borrell, on farem activitats a l’aire lliure durant tot el dia i per a totes les edats!

Recordeu que per al matí del dia 11 els mestres i l’agrupació d’AMPA’s de les escoles públiques, juntament amb d'altres entitats del barri, ja estan preparant tot un seguit d’activitats per als més menuts, com porten fent els darrers 11 anys per reivindicar la creació d’un "Camí Amic" que permeti als nens i nenes del barri viure i anar a l’escola per uns carrers no tan saturats i més segurs. No us ho podeu perdre!
També volem agrair a totes les persones i entitats que han fet possible la realització d'aquesta festa ciutadana.

I ja sabeu que podeu seguir-vos informant i aportant idees al projecte a través de la nostra pàgina web de http://recreantcruilles.wordpress.com , el nostre correu electrònic o venint a les reunions que fem cada dijous.

Ens veiem el dia 11 de maig per fer sentir la nostra veu: Junts farem nostre l’espai públic!

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.