granges

Enric Urrutia (director de ‘La Barbacoa’): “Ha sigut molt difícil condensar-ho tot en 82 minuts”

play
Dimecres, 12 Desembre, 2012

Entrevista a Enric Urrutia, director de la pel·lícula documental “La Barbacoa” que s’estrena divendres a Madrid i a Barcelona simultàniament.

El documental que reflecteix l’actitud humana respecte a la seva pròpia alimentació a través de documental i de ficció. Persones destacades de diferents posicions socioculturals: religió, indústria càrnia, animalistes, científics, són entrevistats i transmeten la seva visió sobre l’ús i l’abús dels animals.

Xerrada: “Els Drets Animals”

play
Dimecres, 28 Març, 2012

La Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà va acollir la xerrada “Els Drets Animals”, que va comptar amb la presentació de les últimes investigacions de Igualdad Animal, que va impartir un activista davant un públic que es va interessar per l’activisme d’investigació, que permet fer arribar a la llum pública les situacions d’abús que pateixen els animals usats amb finalitats humanes.

Llei mordassa a Iowa. Què amaguen les granges ramaderes? mira-ho per tu mateix@

play
Dilluns, 5 Març, 2012

Iowa ha promulgat la primera "llei mordassa" que té per objectiu prohibir les investigacions encobertes que exposen la crueltat animal a granges industrials. Mira per tu mateix el que les grans indústries ramaderes ens intenten amagar.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.