homofòbia

El moviment LGTB demana al Govern de Catalunya que se sume a la llei contra LGTBfòbia [subt]

play
Diumenge, 19 Maig, 2013

Reclamen llibertat de vot pels diputats de la coalició de govern català quan es voti la proposta de llei entrada la setmana passada al Parlament

Protesta a Barcelona per les declaracions homòfobes del ministro Fernández Díaz

play
Dijous, 7 Març, 2013

Normalment, quan es parla d’equiparació de drets de grups socials diversos, siguin majoritaris, com és el cas de les dones, o col·lectius específics com ho som les persones LGTB, s’apel·la a allò fonamental per a l’espècie humana: la pervivència.

PROTESTA A BARCELONA CONTRA LA VENDA DE LLIBRES LGTBFÒBICS AL CORTE INGLÉS

play
Dissabte, 2 Març, 2013

El grup Brot Bord va protagontizar el passat dissabte dia 2 de març una petonejada popular i una concentració de protesta davant del Corte Inglés que en el seu catàleg per internet de llibres manté, malgrat les protestes, el títols "Cómo prevenir la homosexualidad. Los hijos y la confusión de género" y "quiero dejar de ser homosexual" de Joseph Nicolosi.

Agenda de treball contra l'homofòbia

play
Divendres, 1 Febrer, 2013

El moviment LGTB de Catalunya ha tornat a instar diferents partits per a seguir treballant per tenir una llei contra l'homofòbia, la lesbofòbia i la transfòbia. Ja durant la campanya electoral 4 entitats: Casal Lambda, Coordinadora de Lesbianes, Gais,Transsexuals i Bisexuals de Catalunya, Front d'Alliberament Gai de Catalunya i Famílies Lesbianes i Gais van instar a les diferents candidatures a signar un compromís per a impulsar aquesta Llei.

LES ENTITATS DE PREVENCIÓ I ATENCIÓ DEL VIH-SIDA CLAMEN CONTRA LES RETALLADES EN SANITAT

play
Diumenge, 2 Desembre, 2012

“Més drets!! Menys retallades!! Menys excuses!” aquest va ser el crit final del manifest del Dia Internacional de lluita contra la SIDA que va ser llegit a la Plaça Sant Jaume de Barcelona el passat dissabte 1 de desembre.

Majoria de partits contra l'homofòbia

play
Dijous, 22 Novembre, 2012

Avui s'han fet públics els suports aconseguits per una "Llei contra l'Homofòbia que s'aprovi en el transcurs del primer any de la X Legislatura del Parlament de Catalunya" en una campanya realitzada per la Coordinadora LGTB de Catalunya, el Casal Lambda, les Famílies Lesbianes i Gais, i el FAGC. L'acte de presentació ha tingut lloc aquest migdia de dijous en el monument dels represaliats durant el franquisme del col·lectiu LGTB al Parc de la Ciutadella de Barcelona i ha comptat amb representants de tots els partits que han subscrit el compromís. A aquesta demanda del moviment LGTB, només no s'hi han afegit el PP i Ciutadans, i s'hi han sumat la majoria dels partits catalans.

Un professor presenta una denúncia per homofòbia a l'Escola Virgen de la Salud de Sant Feliu de Llobregat

play
Dijous, 15 Novembre, 2012

Des d’IdemTV hem entrevistat a un professor, que no vol donar el seu nom i que identificarem amb les sigles MPT, i que ha denunciat l’Escola Virgen de la Salud de Sant Feliu per homofòbia.

ES PRESENTA EL LLIBRE “EL ORGULLO ES NUESTRO”

play
Dijous, 20 Setembre, 2012

El dijous 20 de setembre es va presentar a La Ciutat Invisible al barri de Sants de Barcelona el llibre "El orgullo es nuestro", una selecció d'articles publicats al diari Diagonal entre 2005 i 2012 escrits per investigadors i investigadores i activistes del moviment LGTB.

“L’HOMOFÒBIA NO FA GRÀCIA”

play
Dissabte, 18 Agost, 2012

Com cada any les festes de Gràcia han omplert els carrers de gent i al carrer Verdi a la seu del FAGC, Front d'Alliberament Gai de Catalunya s'han realitzat diversos actes per commemorar la festa major del barri barceloní.

S'inaugura la Mostra de Cinema Fire!! 2012

play
Divendres, 6 Juliol, 2012

Dijous 5 de juliol es va inaugurar "Fire!!", la 17a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià organitzada pel Casal Lambda de Barcelona.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.