marxa feminista

Reclaim the night

play
Dilluns, 7 Març, 2011

Barcelona Reclaim's the night! First feminist night march in Barcelona. Subtitles made with the Anarchofeminist Collective in Edinburgh.

Mani nocturna de dones, lesbianes i trans

play
Dimecres, 7 Març, 2012

Spot per animar a dones, lesbianes i trans a venir a la mani nocturna del 7 de març. Fem-ho juntes, fem-nos fortes, la nit és nostra!

Contrainfos núm 4: Recull de notícies curtes

play
Divendres, 9 Desembre, 2011

Aquests són els temes de les notícies curtes d'aquest número del Contrainfos;
Interbarris, diversitat funcional, economia social i solidaria, ultracatòlics vs contracatòlics, protestes contra la privatització de l'aigua, querella 27M, convocatoria "aturem l'audiencia 13-14D, marxa feminista 25N, publicació del llibre dels retweets.

Contrainfos núm. 4

play
Dijous, 15 Desembre, 2011

Contrainfos 4 amb mooooltes novetats! Parlem del desallotjament de l'edifici 18N, de la inaguració amb protestes de la pista de gel, de Pedro Alvarez, Jonathan Carrillo, la trobada interbarris, l'acció de diversitat funcional, de la trobada d'economia social i solidaria amb l'Albert Bellido,la marxa feminista del 25N, el llibre dels retwets, la insubmissió bancaria d'Enric Duran, la repressió contra ecoanimal i igualdad animal, la 5a mostra de cinema indigena de barcelona, Maria Ruix Martos i la medalla d'honor de barcelona, telefonica i els seus anuncis...

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.