mitjans de comunicació

MASALA, periòdic d'informació, denúncia i crítica social de Ciutat Vella

play
Dissabte, 15 Setembre, 2012

Després de 10 mesos de descans que han servit per a replantejar i repensar el projecte, el proper 15 de setembre tornarà als carrers dels barris de Ciutat Vella de Barcelona la revista Masala, donant continuïtat així a més de 10 anys d'existència. Les pàgines de la revista escrites en català, castellà, àrab i urdú han esdevingut un espai de referència per entendre el que passa a la complexa realitat del Raval, el Gòtic, la Ribera o Sant Antoni, i de com tot això es vertebra i es relaciona amb el conjunt de la ciutat.

masala.cat
twitter: @masalaCV
facebook: MasalaCiutatVella

SALVEM CONTRABANDA. Pel dret d'emissió 91.4 FM

play
Dimecres, 20 Juny, 2012

Actualmente CONTRABANDA FM, radio libre y no comercial con 21 años de historia en bcn,está amenazada de cierre por parte del la Generalitat de Catalunya. Como radio libre,y en particular como programa feminista radial, siempre hemos difundido las acciones y propuestas de esta . Ahora estamos pidiendo a todos los colectivos e individualidades, muchas de las cuales nos han acompañado en directo o telefonicamente en nuestro programa, que se sumen y difundan la siguiente campaña
http://oiga.me/campaigns/por- el-derecho-de-emision-de- contrabanda-fm
mas informaciones en castellano y catalan, en contrabanda.org
a sumarse y difundir

http://oiga.me/campaigns/por-el-derecho-de-emision-de-contrabanda-fm
HTTP://CONTRABANDA.ORG

Castigats sense la publi de La Caixa!

play
Dijous, 17 Maig, 2012

El passat dia 17 de maig vam rebre l'avís de que La Caixa anul·lava la publicita a la nostra revista. Aquest fet es produïa hores després de que el setmanari La Directa fes públic que diversos mitjans (entre ells TV3) havien rebut trucades demanant sobre la informació que cada mitjà estava fent sobre les protestes a les portes de la seu central de l'entitat financera. Un gest que es va interpretar per molts periodistes com un intent de pressió per part del gegant financer, que també és un potent anunciant.

Ignacio Ramonet, sobre els mitjans de comunicació

play
Dijous, 21 Abril, 2011

Intervenció d'Ignacio Ramonet al CCCB el 21 de març en relació als mitjans de comunicació. ....diu que fan falta mitjans de comunicació ben independents del poder...!? Doncs en això estem! www.latele.cat !

Entrevista a Daniel Luna. activista mexica pels drets humans

play
Dijous, 11 Març, 2010

Daniel Lluna activista polític mexicà del Front Nacional de Lluita pel Socialisme Parlem amb Daniel Lluna de la criminalització dels moviments socials i polítics d'esquerres en els grans mitjans de comunicació mexicans, en connivència amb les estratègies governamentals.

Declaracions Ramon Zallo sobre la proposta de Llei General de l'Audiovisual

play
Dijous, 10 Desembre, 2009

Ramón Zallo és catedràtic en comunicació audiovisual a la universitat del País Basc. Aprofitant la jornada de lluita pel dret a comunicar convocada pel 10 de desembre de 2009, hem pogut recollir les seves opinions i valoracions sobre aquesta proposta de llei general de l'audiovisual que ha de regular, entre d'altres coses, les llicències per a radios i televisions de l'anomenat tercer sector (radios i teles lliures, alternatives, contrainformatives...).+ info : http://medioscomunitarios.net/derechoacomunicar www.okupemlesones.org ---castRamón Zallo es catedrático en comunicación audiovisual en la universitat del País Vasco. Aprovechando la jornada de lucha por el derecho a comunicar convocada para el 10 de diciembre de 2009, hemos podido recojer sus opiniones y valoraciones sobre esta propuesta de lei general del audiovisual que ha de regular, entre otras cosas, las llicencias para radios y televisiones de nombrado tercer sector (radios y teles libres, alternativas, contrainformativas...). + info : http://medioscomunitarios.net/derechoacomunicar www.okupemlesones.org

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.