panrico

Contrainfos 82

play
Dimarts, 17 Juny, 2014

Ultim contrainfos de la 3a temporada.Recollim les diferents accions de la campanya pel tancament dels Centre d'Internament d'Estrangers,  parlem amb la Mare d'en Sergi, detingut durant les mobilitzacions en recolzament a Can Vies; Veiem el video de la finalització de la vaga de les treballadores de panrico i per últim, tornem a tocar la problemàtica sobre les prospeccions petrolíferes.

Panrico Sabadell

play
Divendres, 7 Febrer, 2014

Contrainfos 68

play
Dimecres, 12 Febrer, 2014

En aquest Contrainfos parlem de la manifestació en recolzament als treballadores de Panrico, de la manifestació a Sants en defensa de Can Vies i anem a  Sant Andreu a parlar amb la gent del CSOA La Gordissima.Veiem també com un grup de feministes s'encadenaven diumenge passat a la sagrada família.Contrainfos a Bolivia amb el poble d'Itonama.Video Mossos a Israel.

Panrico en lluita [ Contrainfos ]

play
Dimecres, 22 Gener, 2014

Presentem aquí una petita mostra del que serà un reportatge més extens. "Panrico més de 100 dies de resistència" podrà ser vist a www.latele.cat aquest divendres 31 de gener.

Contrainfos 66

play
Dimarts, 28 Gener, 2014

En aquest Contrainfos presentat davant la Carbonería, parlem del procès de desallotjament al qual s'enfronta el centre i les mobilitzacions convocades.A banda, donem continuitat a les mobilitzacions en contra de les pujades del transport públic i veu a les treballadores en vaga de Panrico. Per últim anem fins a Bolivia per veure el que ha passat amb la Conamaq.

Contrainfos 65

play
Dimarts, 21 Gener, 2014

En aquest contrainfos presentat durant les protestes dels treballadors del cosmocaixa,  parlem de la manifestació en recolzament al barri de Gamonal duta a terme a Barcelona, de les novetats en el cas de Juan andrés Benítez i de la Fira del Llibre anarquista de lima.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.