presentacio

Café amb Llet - revista: presentació a Aurea Social - CiC Barcelona

play
Diumenge, 13 Abril, 2014

Presentació de la Revista CAFÉ AMB LLET a Aurea Social, seu a Barcelona de la Cooperativa Integral Catalana.La Marta i l'Albano, des de la sala gran d'Aurea Social fan un repàs dels articles del primer número.

Concert presentació Coordinadora de Músics de Gràcia

play
Dissabte, 26 Gener, 2013

1.12.12 a la plaça del Sol.

ES PRESENTA EL LLIBRE “EL ORGULLO ES NUESTRO”

play
Dijous, 20 Setembre, 2012

El dijous 20 de setembre es va presentar a La Ciutat Invisible al barri de Sants de Barcelona el llibre "El orgullo es nuestro", una selecció d'articles publicats al diari Diagonal entre 2005 i 2012 escrits per investigadors i investigadores i activistes del moviment LGTB.

Zoopolis: a Political Theory of Animal Rights

play
Dijous, 22 Març, 2012

L'investigador i teòric en filosofia política Will Kymlicka i l'escriptora Sue Donaldson van presentar la seva obra conjunta "Zoopolis: a Political Theory of Animal Rights" a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, en un esdeveniment organitzat per l'Àrea de Filosofia del Dret que també va comptar amb les contribucions d'Alasdair Cohrane i Oscar Horta.

Presentació del llibre "Palabras para un toro sin voz"

play
Dissabte, 17 Març, 2012

El passat dissabte va tenir lloc a Barcelona la presentació del llibre 'Palabras para un Toro sin voz', antologia en què nombrosos autors mostren el seu rebuig a una festa anual en que un toro és alancejat a Tordesillas amb el pretext de tradició.

Contrainfos 5. Presentació del documental No-Res sobre la Colònia Castells

play
Dijous, 15 Desembre, 2011

Presentació als cines Verdi del documental "No-Res, vida i mort d'un espai en tres actes" sobre la Colònia Castells, a càrreg del seu director Xavier Artigues.

Presentacio: petit Festival de curts per les Dones març 2010

play
Dijous, 11 Març, 2010

petitfestivaldona.blogspot.com

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.