HartiCultura14

play
Dijous, 12 Desembre, 2013

14ena edició del programa d'art i cultura de latele. Harticultura 14 amb reportatjes sobre two muntzen, el arte es basura i arte en mayuscula.

hArtiCultura13

play
Dilluns, 22 Juliol, 2013

hArtiCultura numero 13, art, cultura, circ i poesia. estiu 2013

hArtiCultura 12

play
Dijous, 16 Maig, 2013

En aquest hArtiCultura passem una peça d'una performance de la poesia "El lázaro" de Cernuda de les companyes del centre de creació Margarita www.salamargarita.com. Un vídeo de les jornades de resistència de Can Piella http://www.canpiella.cat/ amb espectacles artístics dirigits als més petits i petites. I la col.laboració del nostre corresponsal Kontragaspy que entrevistarà a Abel Hernández i l' exposició amb les il.lustracions del seu llibre "No soy Don soy yo". Passem un avanç del trailer del III Festival de Cinema anarquista de Barcelona http://laotracarboneria.net/fcab-2013-festival-de-cinema-anarquista-de-b...Programa original de www.latele.cat. Emissió els dimecres a les 22:30h al 37 del TDT.Per acabar i a continuació de l'hArtiCultura estrenen episodi "ARTE CON MAYÚSCULA" un programa de Martina Dry i Svaselina Luvrika.

hArtiCultura 11

play
Divendres, 25 Gener, 2013

Es tracta de lúltim hArtiCultura del 2102 previst d'emetre al Desembre 2012. En aquest episodi mostrem el reportatge de l'exposició ATRAKARTE del CSO l'Astilla, el Cabaret de Desembre de l'associació intercultural RAI Art i el video del projecte Laboratorio Titirinante "La rebelión de las marionetas". Un programa original de laTele.cat.

Curs Tècniques Corporals d'Organització i Defensa Col.lectiva a Manifestacions

play
Dissabte, 19 Gener, 2013

UN LABORATORI DE TEORÍA I PRÀCTICA A L'ENTORN DE LES POSSIBILITATS PER A L'ACCIÓ SOCIAL I POLÍTICA DELS ARTISTES MES ENLLÀ DE LA SEVA PRODUCCIÓ ARTÍSTICA.
3 SESSIONS DE TREBALL

hArtiCultura 10

play
Dijous, 22 Novembre, 2012

En aquest hArtiCultura fem un reportatge de la publicació de fotografia Piel de Foto, Entrevistem a les companyes d'una imprenta cooperativa vinculada als moviments socials, Assistim a la VI Jornada de Cinema Indígena de Barcelona, us presentem dues peces del projecte fake Zuloak desde EH, Xosé Quiroga i Daniela Ortiz ens envien una peça performance subvertint el 12 d'Octubre desde Madrid i per últim us passem una peça del Arte es Basura a mode d'avanç del proper programa.
Date added

hArtiCultura 9 - Cultura i Autogestió

play
Divendres, 19 Octubre, 2012

Primer hArtiCultura de la tercera temporada, programa original de laTele.cat. Un pograma que intenta donar visibilitat a tots els tangibles i intangibles de l'esfera de la cultura undreground, subversiva, de crítica i intervenció social. En aquest episosi trobem un reportatge i entrevista a tres membres de la Xarxa de Biblioteques Socials, de Can Batlló. Reportatge de la Fira de Tàrrega 2012, amb especial atenció a l'off de la Fira. El nostre col.laborador habitual Kontragaspy ens porta dos reportatges de fora de Barcelona, un sobre un festival sonor experimental i l'altre del tatuador Sergio Garrido. També entrevistem a la cantautora catalana Maria Rodés que acaba de treure el seu tercer àlbum "Sueño Triangular" amb un videoclip fet per Nikita Routchenko del tema "Mirall". Per acabar tenim una aportació que ens arriba de Xosé Quiroga, amb imatges molt dures gravades per ell mateix amb el resultat d' un vídeo denúncia sobre la Mascare de Srebrenic.

hArtiCultura 2012-2013

play
Dimecres, 12 Setembre, 2012

Spot d' estrena de la Temporada 2012-2013 del programa d'art i cultura de latele.cat. Amb imatges que ha gravat l'equip del programa a la Fira de Tàrrega 2012. Comencem l'any amb moltes ganes de donar veu, llum, paraules, sons... A totes les expressions artístiques més combatives, subversives, creatives i lliures. Creient en l'art com una eina d'expressió, lluita i llibertat; Emprenem doncs aquesta tercera temporada. 3-2-càmara i acció!

hArtiCultura8 - La Cultura NO és un Luxe

play
Dimarts, 31 Juliol, 2012

Últim episodi de la segona temporada d'hArtiCultura, programa original de latele.cat En aquest episodi trobareu vàrios reportatges del Festival de Cruïlla de les Cultures a Barcelona, 2012. Amb entrevistes a Lenacay (antics membres d' Ojos de Brujo), Transadélica (amb Amparo Sánchez d'Amparanoia), mini entrevista a dos membres del col.lectiu Sufrider.org amb el moviment "Rise above plastic" i a un dels fundadors de la plataforma "Som Energia".
Ademés també trobareu un reportatge del Poble Dub Sec que es va dur a terme a Barcelona el passat mes de Juny amb graffiti i hip-hop. Un vídeo de la xarxa com a crítica a la mercantillització de l'Art Urbà sota el títol "West Bansky". I el teaser d'un curtmetratge d'Ucraïna que es diu "Somewhere" i que acaba de començar una campanya de crowfunding per a la seva financiació. Ademés al final d'aquest últim episodi hem fet un espai amb algunes tomes falses del programa.

hArtiCultura 7

play
Dimecres, 13 Juny, 2012

Setè episodi d' hArtiCultura, programa de latele.cat. En aquest episodi hi ha un reportatge de l'enterrament de la Colònia Castells amb obra de teatre, recital poètic de Carles Rebassa i graffiti. Reportatge del festival Influencers del CCB amb entrevista al director del festival i resportatge de l'acció de la PAH amb entrevista a JR i muntatge amb un tema de Lagrima de Sangre. Reportatge i entrevistes als organitzadors de l'exposició SaturArte al CSO l'Astilla. Muntatge d'una acció-performance de l'Igor de Bilbo a Plaça Catalunya amb els coloms. Reportatge de l'exposició de pintura d'en Miguel Fraile Morán a Madrid del nostre col.laborador Kontragaspi. I un video rescatat d'internet d'una acció de graffiti al carrer de l'any 2004 en contra del 22@.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.