sagrada família

Avortament Sagrada Família

play
Diumenge, 9 Febrer, 2014

Contrainfos 42. Llibertat sobre el pròpi cos. Abort lliure

play
Dissabte, 6 Abril, 2013

El passat 6 d'Abril tenia lloc a la sagrada família de Barcelona una concentració de la plataforma d'ultradreta "si a la vida" per clamar en contra del abort lliure i gratuït. Al mateix temps, una contra - manifestació feminista, es convocava al mateix indret per reclamar la llibertat de decisió sobre el propi cos i un abortament lliure i gratuït.

Per fi: monument LGTB a la Sagrada Família

play
Dimecres, 4 Maig, 2011

Si l'Ajuntament va cedir a la pressió de l'esglèsia catòlica i de la dreta homofòbica, nosaltres no. Heus aquí un monument simbòlic a la Sagrada Familia, que era on havia d'anar col·locat el monolit que ara es troba al Parc de la Ciutadella. LaTele amb ::: ; http://brotbord.blogspot.com/

La MAMA vs El PAPA

play
Diumenge, 7 Novembre, 2010

Escopim sobre la cara del PAPA de Roma i tot el que representa i li dediquem humilment aquest video. Si algú li molesta o se sent molest també li dediquem.

Atac Psíquic per deixar impotent el Papa

play
Dijous, 4 Novembre, 2010

Un grup de persones van concentrar-se a sota del gran PENIS, mostra de Poder de l'empresa AGBAR a la plaça de les glòries, per fer un atac contra la figura del papa en motiu de la seva visita a Karcelona.

Ni Dios, Ni Estado, Ni Papa, FL BCN. Concentració contra la visita del Papa. 6-11-10 BCN

play
Dissabte, 6 Novembre, 2010

La CGT va convocar el dissabte 6 a les 15h a Barcelona (plaça catedral), una concentració contra la visita del Papa. Aquesta va ser totalment rodejada pels mossos d'esquadra.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.