telefonica

Entrevista Comité Vaga de Telefònica [Contrainfos 100]

play
Dissabte, 11 Abril, 2015

Durant la presentació en directe del programa Contrainfos nº 100 i l´aniversari de latele.cat a la plaça del Sol, el passat 11 d´abril de 2015, Contrainfos entrevista a Aitzol, sobre la Vaga de Telefònica. "La revolució dels esclaus de les subcontratas". Més info: #Teleafonica

Acció de les treballadores de Telefonica [Contrainfos ]

play
Dijous, 28 Novembre, 2013

El dijous 28 de novembre a les 18.30 treballadores de
Telefónica-Movistar es concentraven a les portes del WMC, allotjat a
l'edifici de Telefònica de Portal de l’Àngel de Barcelona per exigir a
la companyía la creació de treball digne i la fi de la repressió laboral
i sindical

Contrainfos 38. Fi de la vagadefam telofonica

play
Dijous, 28 Febrer, 2013

Amb la finalització del WMC finalitza tb la vaga de fam per la readmissio de'n Marcos i per la finalització d'acomiadaments improcedents.La lluita continúa!

Contrainfos 30. Marató tv3. Cinisme, hipocresia, caritat

play
Dilluns, 17 Desembre, 2012

Any rere any ens trobem amb la celebració de la marató de tv3. Una iniciativa solidària que al mateix temps no deixa de ser cinica i hipocrita. No volem la caritat d'aquells que sembren la miseria, no volem que empreses com telefonica, la damm, el corte ingles, gallina blanca... organitzin una recaptació de diners per lluitar contra el càncer, mentre ens retallen la sanitat i la investigació per combatre'l. Obrim els ulls. Solidaritat en lloc de caritat.

Contrainfos 28. Fi de la vaga de fam de telefònica

play
Dimarts, 11 Desembre, 2012

el final de la vaga de fam dels treballadors de telefònica i les vies que es seguiran a partir d'ara. la lluita no s'atura! Marcos Andrés readmissió!

Contrainfos 28

play
Dimarts, 4 Desembre, 2012

En aquest contrainfos parlarem del final de la vaga de fam dels treballadors de telefònica, de les accions que realitzaran els afectats de les preferents i de les retallades que afecten també als discapacitats. en l'àmbit internacional tocarem el tema de les revoltes a Egipte.

Contrainfos 27

play
Dimarts, 27 Novembre, 2012

Arriba el Contrainfos d'aquesta setmana, amb notícies com les eleccions del 25 N, el dia internacional de la violència de gènere, el drama dels desnonaments, conflictes a la frontera de Gaza, manifestació de l'ús de les pilotes de goma i contra CiU, vaga de fam dels treballadors de Telefònica

La Huelga de Hambre de Telefónica en 1ª persona

play
Dilluns, 26 Novembre, 2012

Marcos nos explica los detalles de su huelga de hambre.

Cuatro trabajadores de Telefónica han dicho basta. Aquí más información: http://huelgadehambreentelefonica.blogspot.com.es/

HUELGA DE HAMBRE (V.O.S.E)

play
Diumenge, 25 Novembre, 2012

Reportaje de la huelga de hambre que están llevando a cabo 5 trabajadores de Telefónica para la readmisión de un compañero y contra la reforma laboral.
Realización: Nihao Films
Música: Marcos Andrés

Jornada Solidaritat Vaga de Fam Telefónica - Contrainfos 25

play
Dimarts, 13 Novembre, 2012

El passat diuemnge 11 de Novembre es va realitzar una jornada de solidaritat amb la vaga de Fam dels treballadors de telefónica. La jornada es va dur a terme a l'Ateneu de 9 barris i va durar tot el dia. A la tarda es va fer una xerrada de "Formes de lluita iresistència popular" a càrrec d'Ada Colau (PAH), Teresa Forcades i Elena Idoate (Seminari Taifa).

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.