tv3

Espot de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2013

play
Dimarts, 7 Maig, 2013

Després de molts anys de col·laboració, enguany TV3 ha denegat l'emissió
de l'espot de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, al
considerar-lo "publicitat amb finalitat política", basant-se en els
criteris del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC).Des del 8-5-2013 s'emetrá al canal 37 de la TDT, LaTele, durant el mes de maig.La
Festa del Comerç Just i la Banca Ètica està organitzada per SETEM,
Alternativa 3, FETS, Intermón Oxfam, Fiare, la Xarxa de Consum Solidari i
la Xarxa d'Economia Solidària (XES). Web: http://www.festacj.orgFacebook: http://www.facebook.com/festacomercjustTwitter: #HiHaAlternatives #festaCJBEL'espot ha estat realitzat per OnPhocus: http://onphocus.wordpress.com/onphocus/

Contrainfos 40

play
Dimarts, 19 Març, 2013

En aquest contrainfos parlem de la jornada de rereguarda en moviment al CSOA l'Astilla, amb l'inici de la campanya "no ens identifiquem". A més, anirem cap a l'illa de Sicília per parlar sobre el moviment NO MUOS i la construcció d'una base militar de la marina americana al poble de Niscemi. Torna l'observador de la informació carregat d'informació, la portada del periodico del 6M, la noticia de E-noticies "quin fàstic", el video mofa de Polònia sobre el burka a lleida i la criminalitzacio de les manfestacions per part de l'informatiu de telecinco.Per utim, l'entrevista REVOLUCIO INTEGRAL, AUREA SOCIAL

2013: No volien cafèambllet

play
Dilluns, 24 Desembre, 2012

2013: No volien cafèambllet? Doncs dues tasses... i un llibre

Contrainfos 30. Marató tv3. Cinisme, hipocresia, caritat

play
Dilluns, 17 Desembre, 2012

Any rere any ens trobem amb la celebració de la marató de tv3. Una iniciativa solidària que al mateix temps no deixa de ser cinica i hipocrita. No volem la caritat d'aquells que sembren la miseria, no volem que empreses com telefonica, la damm, el corte ingles, gallina blanca... organitzin una recaptació de diners per lluitar contra el càncer, mentre ens retallen la sanitat i la investigació per combatre'l. Obrim els ulls. Solidaritat en lloc de caritat.

27 maig Marato de la solidaritat la lluita i el compromis #sobrencadires

play
Diumenge, 27 Maig, 2012

"No faltan sillas, sobra cinismo". Este el lema del contraespot Sobren cadires, crítico con la Marató per la Pobresa que el próximo domingo emitirá TV-3. El audiovisual está arrasando en Youtube con más de 36.000 visionados en dos días --según datos de este jueves a mediodía--, por cerca de 3.000 del anuncio oficial de la cadena autonómica, publicado hace un mes.

El contraespot, elaborado por activistas de colectivos anticapitalistas, reproduce el anuncio original en el que cinco personas se sitúan en torno a cuatro sillas, si bien luego añade: "La Marató per la Pobresa propone hacer frente a esta lacra con caridad. Pero no faltan sillas, sobra cinismo".

El audiovisual señala a la "evasión fiscal de los más ricos" como responsable de la pobreza, y añade que "sobran capitalistas y sobra la violencia que los ampara", con una imagen que evoca a los mossos de paisano con brazalete policial que intervinieron en las manifestaciones de principios de este mes en Barcelona para evitar incidentes. El vídeo termina con la disyuntiva "caridad o solidaridad, conciencia o lucha. Tú eliges".

La Marató de TV3: #sobrencadires

play
Dimecres, 23 Maig, 2012

De l'abisme antagònic: de tot el que distancia la caritat que humilia de la solidaritat que transforma, ha nascut 'No falten cadires, sobra cinisme'. Un treball audiovisual que qüestiona obertament la Marató de la Pobresa de TV3 i aquells que la patrocinen (Abertis, La Caixa, Movistar, entre d'altres). En menys de 12 hores, el vídeo ha triplicat les visites rebudes per l'anunci oficial de la Marató a Youtube.

via ladirecta

T'HO HAN EXPLICAT A TV3?

play
Dissabte, 19 Maig, 2012

FIRMA LA PETICIÓ: http://chn.ge/Lj8LdQ

TV3 és una televisió pública que sempre s'ha caracteritzat pel seu rigor informatiu. Com a espectadors i ciutadans ens sentim decebuts pel silenci mediàtic al que estem essent sotmesos. Considerem que la concentració davant de la seu central de "la Caixa" (Av. Diagonal 621-629), que porta ja més de 4 dies de forma ininterrompuda i amb milers de participants, té la suficient trascendència com per no ser obviada pels serveis informatius de la nostra televisió pública. Aquest esdeveniment no ha deixat de ser notícia a les xarxes socials i a altres mitjans des del dia 15 de maig, a part d'haver estat diversos cops Trending Topic Estatal a Twitter. Sospitem que la actual directiva de TV3 pot tenir alguna cosa a veure amb aquesta desinformació: Eugeni Sallent ha estat director general de Radiocat XXI (RAC1 / RAC105), propietat del Grup Godó. El Comte Javier Godó Muntañola és membre del Consell d'Administració de CaixaBank des de l'any 2005. És també Vicepresident tercer de "la Caixa", Conseller de VidaCaixa Grupo i membre del Patronat de la Fundació "la Caixa".

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.