PACMA denuncia a Boadella

TVAnimalista
Dijous, 1 Desembre, 2011

El PACMA ha presentat una denuncia contra l’actor Albert Boadella a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per un presumpte delicte d’injúria, al haver dit a la seva pàgina web que: “bajo las siglas PACMA se demuestra que en España hay 101.557 gilipollas seguros” i espera un acte de conciliació per part de l’actor, per tal que pugui demanar disculpes públicament a les persones insultades. Si això no es produeix, el PACMA exigirà un altre tipus de respostes a Albert Boadella pel delicte d’injúria.

La denuncia ha estat presentada per Toni Valle, candidat del PACMA al Congrés per Barcelona, en les passades eleccions del 20 de novembre al Deganat de la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

El PACMA demana respecte cap als seus votants, entenent que qualsevol persona pot estar en contra del partit i del programa del PACMA, però recordant que la lluita pels drets dels animals i de les persones és el mateix, i que qualsevol votant de qualsevol partit mereix respecte tot i que no es comparteixin els seus ideals polítics.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.