UB

StopbalesdeGoma presenta l'Informe 2013 i Manel Prat anuncia l'ús dels canons d'aigua [Contrainfos]

play
Dimarts, 11 Juny, 2013

Notícia de contrainfos sobre l'informe realitzat per l'associació Stop Bales de Goma i de la coincidència que Manel Prat anunciés només unes hores després l'ús de l'aigua a pressió com a mètode per dissoldre manifestacions.

Roda de premsa i desallotjament del rectorat UB [Contrainfos]

play
Divendres, 24 Maig, 2013

El passat divendres 24 de Maig professors i interins donaven una roda de premsa a les 22.00 dins el rectorat; 5 hores més tard, els mossos entraven a la UB sota les ordres de Dídac ramírez per dur a terme el desallotjament.

Desallotjament Rectorat UB [Contrainfos]

play
Dissabte, 25 Maig, 2013

A un quart de quatre de la matina, els mossos desquadra per ordre de Dídac Ramírez entraven al rectorat de la UB, per tal de desallotjar  alumnes, professors i interins que es concentraven dins.Els estudiants expliquen l'agresivitat policial i ens en parlen.

Mundetesmou

play
Dijous, 17 Maig, 2012

Recull d'imatges de les Assemblees dutes a terme al Campus Mundet.

Contrainfos 5. Notícies Curtes

play
Divendres, 23 Desembre, 2011

Les notícies curtes del Contrainfos 5 van ser les següents:
Protestes per la pista de gel a Pl. Catalunya - Assemblea General a Pl. Catalunya - Maltractament animal al Zoo de Barcelona - Marxa al Baix Llobregat contra les retallades - Protesta ecologista contra les entitats bancàries - Alliberament d'un espai a la Universitat de Barcelona contra la privatització de l'espai públic - Marxa de torxes contre les preses polítiques - Desallotgament amb violència a Zaramaga, Euskadi - Manipulació informativa en la commemoració de la mort d'Alexis en les revoltes gregues de 2008.

Contrainfos núm. 5

play
Divendres, 23 Desembre, 2011

En aquest contrainfos es parla de les concentració davant el Centre d'Internament d'Extrangers (CIE) de Barcelona en protesta pel vulnerament dels drets de les persones migrades.
D'altra banda veurem com el consumime nadalenc desborda la ciutat de barcelona en plena crisi, la Presentació als cines Verdi del documental "No-Res, vida i mort d'un espai en tres actes" sobre la Colònia Castells, a càrrec del seu director Xavier Artigues.

Vine a okupar les aules

play
Diumenge, 21 Juny, 2009

Crida a ocupar les aules contra l'apliació del Pla Bolonya de reforma dels estudis universitaris. Des de les aules okupades de les universitats UAB, UB, Girona, València i Madrid.
Lluita estudiantil. vine a okupar les aules!

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.