valencia

Actes pel Dia Internacional dels Drets Animals

play
Dilluns, 10 Desembre, 2012

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Animals que es celebra el mateix que el Dia Internacional dels Drets Humans, diverses organitzacions han realitzat protestes en diferents ciutats de l’estat espanyol durant el dissabte 8 i diumenge 9 de desembre.

Tornen els Veriueu-ho's!!!!

play
Dimecres, 5 Setembre, 2012

El proper dimarts dia 11 de setembre iniciem una nova temporada del Veriueu-ho, Teatre d'investigació

Feliciano Valencia explica cómo viven los indígenas en las zonas de guerra en Colombia

play
Divendres, 21 Novembre, 2008

Feliciano Valencia, líder del poble nasa en el Consejo Regional Indígena del Cauca, explica com viuen enmig de la guerra i com opera la guàrdia indígena.

Informació actualitzada:

Indígenas del Cauca aguardan el retiro de actores armados de su territorio
http://www.agenciapulsar.org/nota.php?id=20779

Desalojo ordenado por Presidente colombiano deja 26 indígenas heridos
http://www.agenciapulsar.org/nota.php?id=20788

Veriueu-ho (18) El somni del rei

play
Dimecres, 11 Abril, 2012

El rei ha demanat disculpes a tots els espanyols, però el que no sabeu es per que s'ha disculpat. Nosaltres ho hem "veriuat", hem entrat a la psique del rei i descobrim els malsons que li ha produït el seu viatge a Botswana.

IN SITU: Protesta antitaurina a València, “A mi m’han matat aquestes Falles”

play
Diumenge, 25 Març, 2012

Gairebé un centenar d’activistes de AnimaNaturalis es van convertir aquest diumenge a València en els toros que seran assassinats a la Fira de Falles 2012.

Veriueu-ho

play
Dimarts, 20 Març, 2012

Xavi Castillo se'n va a la mascletada per veriuar que passa amb la Intifalla. A més inaugura una secció nova: Octavi & Poors, Agència de qualificació.

Contrainfos núm. 9 Protestes d'estudiants a Valencia

play
Dilluns, 13 Febrer, 2012

Els dies 13, 14 i 15 de Febrer estudiants de l'institut Lluis Vives de València, entre d'altres simpatitzants, es van concentrar per protestar contra les retallades a l'educació.L'acció va acabar amb nombrosos ferits per les brutals càrregues policials. Els dies següents s'han dut a terme diverses mobilitzancions arreu de l'estat en suport a les mobilitzacions estudiantils i en protesta de les càrregues policials.

Veriueu-ho

play
Dimarts, 21 Febrer, 2012

Xavi Castillo comenta amb Mònica Oltra la seva expulsió de les Corts Valencianes i les càrregues policials. I com no podia ser d'altra manera es piquen per veure qui te les samarretes més reivindicatives

Manifiesta tu apoyo al IES Lluis Vives #PrimaveraValenciana

play
Dilluns, 20 Febrer, 2012

video comparacion entre "la niña de rajoy " que emulaba en la oposicion y el trato que se da desde el gobierno a los menores de edad que protestan por la educacion en valencia

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.